Fårevejle i dejlige Odsherred byder masser af skøn natur. I rolige og fredelige omgivelser kan I her nyde en pragtfuld dag ved en af områdets herlige badestrande, tage på cykeludflugt, på museum, shoppe eller måske besøge forlystelsesparken Sommerland Sjælland. Der er mange muligheder . . .
Vælg mellem 131 sommerhuse
Stort og flot poolhus til 10 personer beliggende i Fårevejle med en fantastisk panoramaudsigt over Sejerøbugten.
Stort og flot poolhus til 10 personer beliggende i Fårevejle med en fantastisk panoramaudsigt over Sejerøbugten fra både stuen og den store terrasse, der omgiver huset. Swimmingpoolen er udstyret med svæmmetrøner, så I har mulighed for at svæmme "lange disctancer". Emne nr. 130-E19008

Fårevejle ligger 7 km fra Høve Strand, som er en dejlig og børnevenlig sandstrand med klitter. Stranden er naturskønt beliggende ud til Sejerøbugten i rolige og fredelige omgivelser. Der er livredder i sommerperioden samt kiosk, toilet og nærliggende parkeringsplads. Høve Strand er velegnet til både kite- og windsurfing.

Omkring 12 km sydvest for Fårevejle ligger Havnsø Strand ud til Nekselø Bugt. Den ene del af stranden har flotte, høje skrænter, og i den anden del er der en herlig sandstrand, hvor børnene kan soppe i det lave vand og bygge store sandslotte. Der er både købmand, cafe, grillplads og offentlige toiletter i nærheden, så I kan uden besvær nyde en lang, solskinsrig sommerdag på stranden, og måske afslutte dagen med en gåtur langs stranden mens solen går ned til lyden af sagte bølgeskvulp . . .

Hen over året afholdes der mange hyggelige markeder i Odsherred – lige fra kræmmer- og loppemarkeder til kunst- og fødevaremarkeder. Få nærmere information hos VisitOdsherred i Nykøbing Sjælland (22 km).

I hele Odsherred findes mange muligheder for lystfiskeri. Langs Isefjorden, Kattegat og Sejerø Bugt er der mange gode kystfiskepladser, og foretrækker I fiskesøer er der bl.a. Brynshøj Put & Take samt Trane Sø Ørredfiskeri - begge beliggende ved Højby (17 km fra Fårevejle).

Med udgangspunkt i Fårevejle kan I begive jer ud i Odsherreds pragtfulde cykelterræn, som indbyder til en masse gode udflugter. Eksempelvis kan Hønsinge Lyng (11 km) byde på dejligt, kuperet natur med både skov samt fyr- og granplantager, som også egner sig godt til en dejlig uforstyrret vandretur.

Forlystelsesparken Sommerland Sjælland (20 km) er et eldorado for legebørn i alle aldre. Udforsk de mange forlystelser og aktiviteter – der er mere end 60 forskellige, og husk endelig også badetøjet, for her findes også Sjællands største, udendørs vandland. Vær i øvrigt opmærksom på, at de mange legeområder, ”Juglestien” og den udfordrende ”Klatrefidus” kræver praktisk fodtøj!

Købstaden Nykøbing Sjælland (22 km) har på trods af sine kun ca. 6.000 indbyggere et imponerende udbud af specialbutikker og spisesteder, idet byen er det naturlige centrum for et stort sommerhusområde.
I Nykøbing Sjælland kan I også besøge det flotte og spændende Hempel Glasmuseum, der har åbent i sæsonen primo maj til ultimo oktober. Attraktionen huser Nordeuropas største private glassamling fra oldtidsglas til moderne glaskunst. I forbindelse med museet ligger det lille glasværksted ”GlasSpiren”. Det er et glasværksted for hele familien, hvor der er mulighed for at få dekoreret og sandblæst sine egne glas ud fra et stort udvalg af former og mønstre.

Leje af sommerhus i Fårevejle med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du når som helst kan finde og leje et sommerhus i Fårevejle med netop den beliggenhed du vil have. Det er sommerhusudlejning i Fårevejle på den letteste måde. Lej dit sommerhus i Fårevejle nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Fårevejle - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus i Fårevejle. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Fårevejle. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Fårevejle hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Fårevejle her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo bestemt ingen grund til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i hos os. Vi garanterer at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Fårevejle, et feriehus i Fårevejle eller en feriebolig i Fårevejle er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie i Fårevejle til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Fårevejle nu!

Vælg mellem 131 sommerhuse

Områdeanmeldelser

12 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 maj
Så smukt
Ordrup
4 voksne 2 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Ubegribeligt - Danmark fra sin bedste side.
Veddinge Bakker
4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Dejlig natur
Veddinge Bakker
9 voksne 3 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 januar
Spændende varieret natur.
Ordrup
2 voksne 0 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2023 november
Godt sommerhus område . Tæt på skov og strand . Ca 10 min til nærmeste indkøb i vinter halvår . Sommerperiode er der mini golf , restauranter , café osv åbent
Ordrup

Andre artikler

 1. Sommerhus i Sejerø Bugt

  På nordvest Sjælland ligger Sejerø Bugt mellem halvøerne Sjællands Odde og Røsnæs. Uendelige hvide strande og blide grønne bakker strækker sig gennem det smukke naturlandskab, der garanterer en oplevelsesrig ferie for både store og små.
  Sommerhus Sejerø Bugt_160-F3338
 2. Sommerhus Odsherred

  Odsherred er et naturskønt og fredeligt sommerhusområde, hvor I kan vælge mellem hundredevis af skønt beliggende sommerhuse til enhver pengepung. Glæd jer til flere skønne og meget børnevenlige strande med lavt vand, hvor I kan hygge jer sammen med børnene. Der er mange muligheder for udflugter, f.eks. til Sjællands største vandland som I finder i Sommerland Sjælland.
  Odsherred Emne nr. 090-60787
 3. Sommerhus Sjælland

  Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
  Sjælland_Depositphotos_649065150_S