Sejerø er for naturelskere og aktive turister, der holder af friluftsliv. Da der ikke lever rovdyr på Sejerø findes et rigt og varieret dyreliv. Her er ren, uspoleret natur og flere historiske seværdigheder. Øen er oplagt til vandreture, cykling eller en udflugt til hest, og her er desuden fantastiske muligheder for lystfiskeri.
Vælg mellem 1 sommerhuse
Sejerø_090-78866
Sejerø_090-78866

Kom helt ned i gear. Nyd de fredelige omgivelser og frem for alt tiden med hinanden. På Sejerø er der højt til himlen – naturskønt og dejlig roligt! Sejerø er med sit kuperede terræn oplagt til skønne, uforstyrrede vandreture, og i Sejerby kan I opleve en af de første, gotiske kirker i Danmark. Endvidere findes der flere oldtidsminder på øen i form af gravhøje fra bronzealderen samt en langdysse og en bautasten.

En herlig sommerdag er helt ideel at nyde på Gniben Strand, som er en dejlig, børnevenlig badestrand, hvor der er god plads til både leg og afslapning.

Det er muligt at komme op og nyde den fantastiske udsigt fra Sejerø Fyr, der står på øens nordspids, ifølge med fyrpasseren. Desuden er der opsat en informationsstander med historiske oplysninger ved fyret.

For let øvede ryttere tilbydes guidede rideture på islandske heste på stier og langs stranden.
Er man ikke fortrolig med at sidde på hesteryg, er det heldigvis også muligt at nyde øens smukke natur på en hyggelig og stemningsfyldt tur i hestevogn, der afsluttes ved Tynebjerg Mohair gårdbutik.

En anden oplagt mulighed er at udforske Sejerø på cykel. Øens små veje med begrænset trafik er som skabte til udflugter på to hjul, og helt perfekt hvis I er udstyrede med en velassorteret picnickurv samt masser af tid til at nyde naturen og dyrelivet, som stortrives på Sejerø, fordi øen ingen rovdyr har.

Hvis I gæster Sejerø i juli eller starten af august kan I lægge vejen forbi det hyggelige og autentiske havnemarked, hvor der helt sikkert kan gøres en fordelagtig handel.

Har I lystfiskere i familien er her super gode muligheder for spændende fangst! Farvandet omkring Sejerø vrimler med fine spisefisk – bl.a. pighvar, søtunge, ørred, søtunge, multe, rødspætte, torsk, skrubbe, hornfisk og makrel. I efteråret er her særlig store chancer for at fange havørred fra kysten.

I forbindelse med færgeoverfarten til Sejerø kan I nyde stemningen og det maritime miljø i Havnsø, og kun ni kilometer derfra desuden besøge et af Danmarks ældste slotte - Dragsholm Slot. Her kan I få en interessant rundvisning og således selv opleve slottets mange smukke sale og slotskirken. Den spændende historie om ”Den indemurede dame”, som led en frygtelig død på slottet i midten af 1500-tallet og i dag siges at gå igen som spøgelset ”Den hvide dame”, slipper I nok heller ikke for at stifte bekendtskab med.

Privat sommerhusudlejning på Sejerø - professionel service
Samtlige sommerhuse til udlejning på Sejerø har private ejere. Derfor kan man faktisk kun leje et privat sommerhus på Sejerø. Når du vælger at leje sommerhus privat på Sejerø hos Feline risikerer du aldrig at noget går galt.

Vi er der for dig hele tiden og giver dig professionel service og prisgaranti. Desuden får du nem adgang til lokal service overalt via vores samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning på Sejerø? Svaret er lige til: Lej sommerhus privat på Sejerø hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje på Sejerø
På denne portal finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse på Sejerø. Feline tilbyder dig sommerhuse på Sejerø fra både små og store udlejningsbureauer og har gjort det virkelig simpelt at søge mellem dem alle sammen. Vi kalder det ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er så meget enklere for dig, at du får adgang til alle sommerhuse til leje på Sejerø på ét sted!

Leje af sommerhus på Sejerø med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus på Sejerø med netop den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning på Sejerø har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus på Sejerø nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse på Sejerø - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus på Sejerø. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie på Sejerø. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus på Sejerø hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus på Sejerø her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo på ingen måde nogen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi lover dig at uanset hvornår du lejer et sommerhus på Sejerø, et feriehus på Sejerø eller en feriebolig på Sejerø er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end vi har. Feline er ferie på Sejerø til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus på Sejerø nu!

Vælg mellem 1 sommerhuse

Andre artikler

 1. Sommerhus i Sejerø Bugt

  På nordvest Sjælland ligger Sejerø Bugt mellem halvøerne Sjællands Odde og Røsnæs. Uendelige hvide strande og blide grønne bakker strækker sig gennem det smukke naturlandskab, der garanterer en oplevelsesrig ferie for både store og små.
  Sommerhus Sejerø Bugt_160-F3338
 2. Sommerhus Odsherred

  Odsherred er et naturskønt og fredeligt sommerhusområde, hvor I kan vælge mellem hundredevis af skønt beliggende sommerhuse til enhver pengepung. Glæd jer til flere skønne og meget børnevenlige strande med lavt vand, hvor I kan hygge jer sammen med børnene. Der er mange muligheder for udflugter, f.eks. til Sjællands største vandland som I finder i Sommerland Sjælland.
  Odsherred Emne nr. 090-60787
 3. Sommerhus Sjælland

  Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
  Dejligt sommerhus til 4 personer i Kulhuse med egen solopvarmet udendørs swimmingpool.