Højby Lyng ligger tæt ved flere dejlige, børnevenlige badestrande og naturhistoriske seværdigheder samt forlystelsesparken Sommerland Sjælland. Kun få minutters kørsel til Odsherreds hovedstad Nykøbing Sjællands mange spændende butikker og aktiviteter.
Vælg mellem 267 sommerhuse
Spændende sommerhus til 6 personer beliggende i Højby Lyng tæt på børnevenlig strand.
Spændende sommerhus til 6 personer, omgivet af store træterrasser, beliggende på en fredelig skovgrund i Højby Lyng. Huset ligger tæt på en af Danmarks allerbedste og meget børnevenlige sandbadestrande. Emne nr. 130-E19805

Højby Lyng er et roligt og familievenligt ferieområde syd for Sjællands Odde – midt for Sejerø Bugten. Her er I omgivet af dejlig natur blandt andet et fredet område med righoldigt fugleliv samt en dejlig, børnevenlig badestrand med klitter og lavt vand. Få hundrede meter fra Højby Lyng ligger Gudminderup Strand, der ligeledes er en skøn badestrand ud til Sejerø Bugt. Gudminderup Strand er en bred sandstrand med klitter og lavt vand langt ud. Der er bemandet livreddertårn i højsæsonen, toiletfaciliteter og stor parkeringsplads. Badning, afslapning, leg med børnene og boldspil eller bare en lang gåtur i vandkanten? Begge strande indbyder til det hele, og glem heller ikke at nyde den smukke solnedgang, når ro og fred breder sig ved dagens afslutning . . .

Troldhøj Jættestuer i Højby er en af Danmarks bedst bevarede jættestuer med to kamre – dækket af en jordhøj på 4,5 meters højde og 26 meter i diameter.

Et hyggeligt udflugtsmål for en dejlig vandretur er naturskønne Højby Sø nord for Højby. Det er en indsø beliggende i et 60 hektar stort område med anlagte trampe- og grusstier rundt om søen. Ved pumpestationen på Borrevangsvej findes en miniudstilling om genopretningen af Højby Sø, der fandt sted i 1990 og årene efter.

Ikke bare området omkring Højby Lyng, men hele Odsherred har pragtfuldt cykelterræn med masser af gode udflugtsmuligheder. Eksempelvis kan Hønsinge Lyng byde på dejligt, kuperet natur med både skov samt fyr- og granplantager.

Der er mange muligheder for lystfiskeri ved Højby Lyng – både langs kysten, i Lammefjordskanalerne eller områdets put & take fiskesøer.

Omkring 7 km nord for Højby Lyng ligger den gennemrestaurerede og fuldt funktionsdygtige Lumsås Mølle, der i dag fremstår som et arbejdende museum, som maler mel. At betragte den storslåede udsigt, den unikke udsmykning og de fantastiske trækonstruktioner er også en del af oplevelsen!

Forlystelsesparken Sommerland Sjælland, ca. 10 km øst for Højby Lyng, er et eldorado for legebørn i alle aldre. Udforsk de mange forlystelser og aktiviteter – der er mere end 60 forskellige, og husk også badetøjet, for her findes også Sjællands største, udendørs vandland. Vær opmærksom på, at de mange legeområder, ”Juglestien” og den udfordrende ”Klatrefidus” kræver praktisk fodtøj!

Købstaden Nykøbing Sjælland, ca. 13 km vest for Højby Lyng, har på trods af sine kun ca. 6.000 indbyggere et imponerende udbud af specialbutikker og spisesteder, idet byen er det naturlige centrum for et stort sommerhusområde.
I Nykøbing Sjælland kan I også besøge det flotte og spændende Hempel Glasmuseum, der har åbent i sæsonen primo maj til ultimo oktober. Attraktionen huser Nordeuropas største private glassamling fra oldtidsglas til moderne glaskunst. I forbindelse med museet ligger det lille glasværksted ”GlasSpiren”. Det er et glasværksted for hele familien, hvor der er mulighed for at få dekoreret og sandblæst sine egne glas ud fra et stort udvalg af former og mønstre.

Leje af sommerhus i Højby Lyng med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus i Højby Lyng med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Feline er sommerhusudlejning i Højby Lyng på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus i Højby Lyng nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Højby Lyng - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus i Højby Lyng. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Højby Lyng. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Højby Lyng hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Højby Lyng her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo ingen grund til at betale for meget for den. Den situation vil du aldrig finde dig selv i her. Vi lover dig at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus i Højby Lyng, et feriehus i Højby Lyng eller en feriebolig i Højby Lyng er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end os. Feline er ferie i Højby Lyng til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Højby Lyng nu!

Vælg mellem 267 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 1 barn 1 husdyr 5 overnatninger 2024 marts
Stranden er rigtig fin, men synes der er megen trafik på de smalle veje i sommerhus området
Gudmindrup
2 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2023 december
dejligt område
Ellinge Lyng
3 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2023 december
Odsherred er et skønt område med smuk natur og gode indkøbsmuligheder i fx hyggelige Nykøbing. Der er ligeledes mange julemarkeder og kunstnere at besøge i området.
Høve Strand
2 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2023 august
Parkeringspladsen egner sig ikke til en stor bil
Sejerø Bugt
3 voksne 4 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Dejligt område og lækker skov
Sejerøbugten

Andre artikler

 1. Sommerhus i Sejerø Bugt

  På nordvest Sjælland ligger Sejerø Bugt mellem halvøerne Sjællands Odde og Røsnæs. Uendelige hvide strande og blide grønne bakker strækker sig gennem det smukke naturlandskab, der garanterer en oplevelsesrig ferie for både store og små.
  Sommerhus Sejerø Bugt_160-F3338
 2. Sommerhus Odsherred

  Odsherred er et naturskønt og fredeligt sommerhusområde, hvor I kan vælge mellem hundredevis af skønt beliggende sommerhuse til enhver pengepung. Glæd jer til flere skønne og meget børnevenlige strande med lavt vand, hvor I kan hygge jer sammen med børnene. Der er mange muligheder for udflugter, f.eks. til Sjællands største vandland som I finder i Sommerland Sjælland.
  Odsherred Emne nr. 090-60787
 3. Sommerhus Sjælland

  Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
  Sjælland_Depositphotos_649065150_S