Odsherred er et naturskønt og fredeligt sommerhusområde, hvor I kan vælge mellem hundredevis af skønt beliggende sommerhuse til enhver pengepung. Glæd jer til flere skønne og meget børnevenlige strande med lavt vand, hvor I kan hygge jer sammen med børnene. Der er mange muligheder for udflugter, f.eks. til Sjællands største vandland som I finder i Sommerland Sjælland.
Vælg mellem 1.076 sommerhuse Destinationer under Odsherred
Odsherred Emne nr. 090-60787
Odsherred Emne nr. 090-60787

En ferie i Odsherred byder på flotte naturoplevelser. Området er rigtig godt til både vandre- og cykelture, og I er aldrig langt fra havet, som omgiver Odsherred på tre ud af fire sider. Tag en tur ud til spidsen af Sjællands Odde og nyd den fantastiske udsigt til solnedgangen fra stranden, hvor bølgerne dovent skyller ind mod jer. Det store panorama over størstedelen af Odsherred får I fra toppen af den 89 meter høje Esterhøj; udsigten er simpelthen fantastisk.

Nogle af de absolut bedste og mest børnevenlige strande finder I ved Sejerø Bugt og Nekselø Bugt. De lavvandede strande ved Ellinge Lyng, Føllenslev og Fårevejle er særligt gode til børnefamilier. I det skønne strandsand venter der jer nogle dejlige timer sammen. Glæd jer til hygge, fred og ro kort sagt masser af tid til hinanden.

Det lave vand byder på sjov for både små og større børn. Det er super hyggeligt at lege med børnene i vandkanten, bygge sandslotte med voldgrave, soppe og pjaske i vandkanten eller svømme en tur med dem. Det er ferieoplevelser på første klasse, og der er masser af tid til dem.

Det er der også i Sommerland Sjælland, der er en stensikker succes i børnehøjde. Her venter mere end 60 forskellige aktiviteter og forlystelser, legepladser og store grønne områder som er perfekte til en picnic. Tag endelig badetøjet med, for det er også her I finder Sjællands største udendørs vandland, Den Blå Lagune med børnebassiner, vandrutsjebaner og meget mere.

Odsherreds Trafikmuseum på Hørve station er en spændende udstilling af bl.a. lokaltog, skibsmodeller, billeder og effekter fra den kollektive trafik, postvæsenet og meget mere. Både børn og voksne vil blive begejstret.

Leje af sommerhus Odsherred med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Odsherred med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning Odsherred på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus Odsherred nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Odsherred - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus Odsherred. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Odsherred. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Odsherred hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Odsherred her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo ingen grund til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig finde dig selv i her. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Odsherred, et feriehus Odsherred eller en feriebolig Odsherred er der ingen der har en billigere pris end vi har. Feline er ferie Odsherred til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Odsherred nu!

Vælg mellem 1.076 sommerhuse

Områdeanmeldelser

12 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 maj
Så smukt
Ordrup
4 voksne 2 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Ubegribeligt - Danmark fra sin bedste side.
Veddinge Bakker
3 voksne 0 børn 0 husdyr 8 overnatninger 2024 maj
Naturskønt område med masser af fugleliv og lejlighedsvise besøg af hare...
Havnsø/Eskebjerg Vesterlyng
3 voksne 1 barn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 maj
Meget rolige omgivelser med masser af fuglekvider
Grevinge
8 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 april
Skøn have/park/udsigt Sandstrand var beskrevet, men det var stenstrand
Sjællands Odde

Attraktioner

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S