Ellinge Lyng ligger i det unikke naturområde Odsherred, dejlig centralt hvad enten man søger en god badestrand, kultur- eller naturhistoriske attraktioner eller ønsker at nyde en dejlig feriedag i forlystelsesparken Sommerland Sjælland.
Vælg mellem 194 sommerhuse
Dejligt sommerhus til 6 personer beliggende i Ellinge Lyng.
Dejligt sommerhus til 6 personer beliggende i Ellinge Lyng. Huset har både en overdækket og en åben terrasse, og i haven forefindes en trampolin, gynger samt en rutschebane. Emne nr. 130-E19774

Destinationen Ellinge Lyng i det naturskønne og rolige Odsherred ligger i det nordvestlige hjørne af Sjælland. Omgivet af hav på tre sider er der mange børnevenlige strande samt ved en mangfoldighed af kunst- og kulturoplevelser inden for kort køreafstand. Naturen i området rummer stort set alle danske landskabstyper, og nogle af landets mest imponerende udsigter findes fra toppen af Odsherreds berømte oldtidsminder som f.eks. bronzealderhøjen Esterhøj.

Odsherred har et stort udbud af herlige, familievenlige sandstrande. Hvad enten I foretrækker at gå en rolig og uforstyrret tur i vandkanten, mens I ser solen gå ned, eller stranden skal bruges til vandsport, badning, leg eller afslapning er mulighederne mange ved Ellinge Lyng. Eksempler på gode badestrande er blandt andet Ellinge Lyng Strand, Korevlerne - en meget børnevenlig strand i Sejerø Bugten med nærliggende parkeringsplads og gode forhold for eks. windsurfing. En anden dejlig strand er Gudminderup Strand ca. 6 km fra Ellinge Lyng. Gudminderup Strand har Blåt Flag klassifikation og er en meget børnevenlig, bred sandstrand med klitter. Vandet er lavt langt ud og stranden er bemandet med livreddertårn i højsæsonen. Ved stranden er der toiletter samt en nærliggende parkeringsplads. Ud til Sejerøbugten ligger også skønne Ordrup Strand godt 16 km vest for Ellinge Lyng. Den herlige sandstrand har ligeledes Blåt Flag, parkeringsplads, toiletfaciliteter inkl. handicaptoilet, og desuden strandterrasse med borde og bænke. Gangbesværede og kørestolsbrugere kan også få adgang til havet, da der er kørefast sti til stranden samt køreriste ud i vandet.

Mangler I et godt mål for en heldagsudflugt for hele familien er Sommerland Sjælland et rigtig godt bud! Kun 8 km fra Ellinge Lyng finder I denne hyggelige forlystelsespark i grønne omgivelser og med masser af plads omkring de talrige sjove og udfordrende aktiviteter. Lad bare hele familien slå sig løs i de mere end 60 spændende forlystelser og det kæmpe vandland! Når sult og tørst så melder sig kan I enten nyde den medbragte madkurv i de smukke omgivelser ved parkens borde og bænke, benytte den store fællesgrill eller spise i attraktionens restauranter og cafeer. I Sommerland Sjælland kan børnene også prøve at forme deres egen slikkepind, ligesom I sammen har mulighed for at tage på en rolig og fredelig fisketur ved attraktionens Ørredsø. Husk selv at medbringe fiskegrej!

Hen over året afholdes der mange faste markeder i Odsherred. Her afholdes alt fra kræmmer- og loppemarkeder til kunst- og fødevaremarkeder. Et af markederne, som afholdes hver lørdag fra påske og frem til efterårsferien foruden ved alle onsdage i juni, juli og august er Vig Tuske- & Kræmmermarked. På dette store og stemningsfyldte kræmmermarked kan handelstalentet i høj grad blive afprøvet, når der skal ”pruttes” om prisen.

Besøg også den gamle fiskerlandsby Rørvig, der i dag har status som en charmerende og hyggelig ferieby.
Byen ligger ved indsejlingen til Isefjord og specielt havnen er hver sommer det naturlige samlingspunkt for både lokale og turister. En yndet sport for børnene er at ligge på molerne og fange krabber . . .
På havnen i Rørvig ligger for øvrigt en af Odsherreds ældste bygninger – den fredede Lodsoldermandsgård, hvorfra man gennem århundreder sendte lodse ud til at hjælpe skibstrafikken igennem Isefjord og Roskildefjord. Nyd en flot vandretur med stien langs kysten fra havnen og ind til den gamle bykerne i Rørvig, hvor der findes mange smukke og seværdige skipper- og fiskerhuse.

Oplev et historisk vingesus med en rundvisning på det 800 år gamle Dragsholm Slot, der har en spændende og dramatisk fortid og hører til blandt Danmarks ældste verdslige bygninger. Slottet tilbyder faste rundvisninger med guide af en times varighed, hvor slottets begivenhedsrige historie, med blandt andet krige, dramatiske nedbrændinger og adlens store selskaber, gennemgås.

Leje af sommerhus Ellinge Lyng med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske enkelt at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Ellinge Lyng med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Feline er sommerhusudlejning Ellinge Lyng på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus Ellinge Lyng nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Ellinge Lyng - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus Ellinge Lyng. Her kan du uden problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Ellinge Lyng. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Ellinge Lyng hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Ellinge Lyng her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo bestemt ingen årsag til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi garanterer at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Ellinge Lyng, et feriehus Ellinge Lyng eller en feriebolig Ellinge Lyng er der ingen der har en lavere pris end vi har. Feline betyder ferie Ellinge Lyng til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Ellinge Lyng nu!

Vælg mellem 194 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2023 december
dejligt område
Ellinge Lyng
2 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2023 august
Parkeringspladsen egner sig ikke til en stor bil
Sejerø Bugt
3 voksne 4 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Dejligt område og lækker skov
Sejerøbugten
6 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Fint skov område i nærheden og forholdsvis tæt på stranden
Ellinge Lyng
6 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juni
Smuk natur, lækre strande i gåafstand (15 - 30min.)Men på grund af meget fugtig jord, var der voldsomt mange myg. Det ville være en stor forbedring med myggenet for vinduerne i huset, da vi havde brug for åbne vinduer om natten, på grund af sommervarmen.
Ellinge Lyng

Andre artikler

 1. Sommerhus i Sejerø Bugt

  På nordvest Sjælland ligger Sejerø Bugt mellem halvøerne Sjællands Odde og Røsnæs. Uendelige hvide strande og blide grønne bakker strækker sig gennem det smukke naturlandskab, der garanterer en oplevelsesrig ferie for både store og små.
  Sommerhus Sejerø Bugt_160-F3338
 2. Sommerhus Odsherred

  Odsherred er et naturskønt og fredeligt sommerhusområde, hvor I kan vælge mellem hundredevis af skønt beliggende sommerhuse til enhver pengepung. Glæd jer til flere skønne og meget børnevenlige strande med lavt vand, hvor I kan hygge jer sammen med børnene. Der er mange muligheder for udflugter, f.eks. til Sjællands største vandland som I finder i Sommerland Sjælland.
  Odsherred Emne nr. 090-60787
 3. Sommerhus Sjælland

  Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
  Sjælland_Depositphotos_649065150_S