Et sommerhus i Nordjylland til 18 personer er den perfekte ramme om et afslappende ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 37 sommerhuse Destinationer under Nordjylland
Emne nr. 160-D7200
Emne nr. 160-D7200

Lej dit sommerhus i Nordjylland til 18 personer her!

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde et dejligt sommerhus i Nordjylland til 18 personer hos os. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Disse fordele koster dig intet som helst. Vi har prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem os, så du får altid markedets llaveste pris på et sommerhus i Nordjylland til 18 personer hos Feline.

På denne måde får du flest mulige sommerhuse at vælge imellem

Der er hvert eneste år stor efterspørgsel efter sommerhuse, og derfor gælder det om at være så tidligt ude, som det kan lade sig gøre.

Tips til ferieoplevelser i området

Dejligt ved Vesterhavet, og fine indkøbsmuligheder i byen.

Stille og roligt område, ingen trafik. Ingen støj fra forbigående trafik. Har en skøn lille havn med et hyggeligt og godt kræmmermarked om mandagen. Stranden er bare super til solbadning og meget, meget børnevenlig.

Et godt område med en god og børnevenlig strand og Hals er en hyggelig by.

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket sommerhus i Nordjylland til 18 personer du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus i Nordjylland til 18 personer til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele differencen. Summen bliver overført direkte til din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus i Nordjylland til 18 personer, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Det er nemt, og har vi problemer har I været flinke til at hjælpe. Det er andet år i træk, vi lejer sommerhus gennem jer.

Nemt og hurtigt. Det er nemt og hurtigt at bestille på deres hjemmeside.

Hos Feline har vi flere gange lejet sommerhus. Rart man kan bestille hele uger få dage og skiftende ankomster. Deres side er overskuelig og bestilling er nem. Der er dejlige sommerhuse over hele landet. Prøv dem, det kan ikke blive bedre.

Vælg mellem 37 sommerhuse

Andre artikler om Nordjylland

  • Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Skønt sommerhus til 12 personer, med swimmingpool, beliggende i Rødhus.
  • Poolhus Nordjylland billige

    Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et poolhus Nordjylland billige. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
    Emne nr. 121-11-3019
Vis alle artikler om Nordjylland

Andre artikler