Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus i Danmark til 30 personer med hund. Du finder nemt det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 52 sommerhuse Destinationer under Danmark
sommerhus danmark 30 personer hund_160-A5071
Emne nr. 160-A5071.

Lej et sommerhus i Danmark til 30 personer med hund her!

Feline giver dig altid det største udvalg af sommerhuse i Danmark til 30 personer med hund. Derfor kan du på et øjeblik danne dig et overblik over alle mulighederne. Enkelt og sikkert.

Langt hovedparten af de danske sommerhuse med plads til 30 personer, hvor hunde er tilladt, er beliggende i Jylland. Herudover findes kun enkelte sommerhuse på Falster og Sjælland. Klik på et af linkene herunder for at se mulighederne i de enkelte sommerhusområder:

Find et sommerhus ved Vesterhavet til 30 personer med hund på denne side

Find et sommerhus ved Limfjorden til 30 personer med hund på denne side

Find et sommerhus i Nordjylland til 30 personer med hund på denne side

Find et sommerhus på Djursland til 30 personer med hund på denne side

Find et sommerhus i Sønderjylland til 30 personer med hund på denne side

Find et sommerhus på Falster til 30 personer med hund på denne side

Find et sommerhus på Sjælland til 30 personer med hund på denne side

Vælg det antal overnatninger du ønsker

Det er muligt at leje et sommerhus fra helt ned til 2 overnatninger. Derfor har du meget høj grad af frihed til at skræddersy dit ophold sådan at det matcher netop dine ønsker og krav. Alt kan lade sig gøre.

I kan tage på weekendophold, miniferie og naturligvis også på en ”rigtig” ferie, som varer 1 eller 2 uger. Det bestemmer du selv.

Prisgaranti og kundeservice

Som kunde hos Feline er du altid sikker på at den lejepris du betaler, er den absolut laveste. Vi garanterer simpelthen at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus til en lavere pris end os.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores priskontrol, overfører vi uden vrøvl hele differencen direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus i Danmark til 30 personer med hund, hjælper vi gerne. Ring til os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 52 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

 • Sommerhus til leje uge 42

  Danmark er et dejligt sted at holde ferie året rundt, men særligt om efteråret er det kærkomment med en ferie, hvor naturen, fælles aktiviteter og oplevelser er i højsædet. Og ikke mindst muligheden for at slappe af og samle kræfter væk fra hjemmet og hverdagen.
  Leje af sommerhus i efterårsferien 332-020145
 • Leje af sommerhus i efterårsferien

  Efteråret er den perfekte årstid til en familieferie, og der er ingen grund til at rejse udenlands, for Danmark har masser af skønne ferieboliger. Uanset om I er til friluftsliv med naturoplevelser, eller til byferie med kultur, shopping og seværdigheder, så har Danmark den helt rigtige destination.
  Efterårsferie Danmark 349-5005
 • Billigt sommerhus i efterårsferien

  Nyd efterårsferien i Danmark, hvor naturens farver er allersmukkest. Overalt i landet er der rig mulighed for at opleve disse i de store skove, de bakkede landskaber og farvestrålende enge. Og så glæder seværdigheder og attraktioner, hyggelige landsbyer og handelsbyer sig til at få besøg.
  Efterårsferie Danmark billig 130-I55300
Vis alle artikler om Danmark