Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus til 24 personer ved stranden. Du finder nemt det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 21 sommerhuse Destinationer under Danmark
sommerhus danmark 24 personer strand_084-M64310
Emne nr. 084-M64310.

Lej dit sommerhus i Danmark til 24 personer ved stranden her!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse i Danmark til 24 personer ved en strand. Du kan overskue alle mulighederne på et øjeblik, og derefter booke det sommerhus du foretrækker. Enkelt og sikkert.

De fleste sommerhuse i Danmark til 24 personer ved stranden er beliggende i Jylland, men der findes også enkelte af dem i andre egne af landet.

Den mængde du kan vælge imellem afhænger meget af, hvor lang en afstand til stranden du vil acceptere. Jo kortere afstanden til stranden må være, jo færre huse til 24 personer vil der være at vælge mellem. Hvis du omvendt godt kan leve med at det tager nogle få minutter ekstra at gå fra sommerhuset til stranden, vil du få væsentligt flere huse at vælge imellem.

Klik på et af linkene herunder for at se det aktuelle udvalg af sommerhuse til 24 personer tæt ved stranden. (Afstanden er angivet i luftlinje).

Find et sommerhus i Danmark til 24 personer ved stranden (100 meter) på denne side

Find et sommerhus i Danmark til 24 personer ved stranden (200 meter) på denne side

Find et sommerhus i Danmark til 24 personer ved stranden (500 meter) på denne side

Vælg selv antal overnatninger

Der er ikke nogen faste regler der siger, at man skal leje et sommerhus i en bestemt periode. Tværtimod har du faktisk en utrolig høj grad af fleksibilitet. Det er nemlig muligt at leje et sommerhus fra helt ned til 2 overnatninger.

Derfor kan du planlægge alle former for ophold i et sommerhus i Danmark til 24 personer ved stranden. Alt er muligt. Tag på weekendophold, miniferie, ”rigtig” ferie i 1-2 uger – eller hvilken periode der nu passer dig. Det bestemmer du selv.

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket sommerhus du falder for, og uanset hvilken periode du lejer det i, vil du altid være dækket af vores prisgaranti. Vi lover dig kort og godt at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus til en lavere pris end os.

Skulle der alligevel opstå en fejl i vores priskontrol, refunderer vi uden videre hele prisforskellen. Beløbet overføres direkte til din konto i løbet af få dage.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus i Danmark til 24 personer ved stranden, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi er altid klar til at hjælpe.

Vælg mellem 21 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

 • Sommerhus til leje uge 42

  Danmark er et dejligt sted at holde ferie året rundt, men særligt om efteråret er det kærkomment med en ferie, hvor naturen, fælles aktiviteter og oplevelser er i højsædet. Og ikke mindst muligheden for at slappe af og samle kræfter væk fra hjemmet og hverdagen.
  Leje af sommerhus i efterårsferien 332-020145
 • Leje af sommerhus i efterårsferien

  Efteråret er den perfekte årstid til en familieferie, og der er ingen grund til at rejse udenlands, for Danmark har masser af skønne ferieboliger. Uanset om I er til friluftsliv med naturoplevelser, eller til byferie med kultur, shopping og seværdigheder, så har Danmark den helt rigtige destination.
  Efterårsferie Danmark 349-5005
 • Billigt sommerhus i efterårsferien

  Nyd efterårsferien i Danmark, hvor naturens farver er allersmukkest. Overalt i landet er der rig mulighed for at opleve disse i de store skove, de bakkede landskaber og farvestrålende enge. Og så glæder seværdigheder og attraktioner, hyggelige landsbyer og handelsbyer sig til at få besøg.
  Efterårsferie Danmark billig 130-I55300
Vis alle artikler om Danmark