Glæd jer til et ophold på første klasse i et skønt sommerhus til 24 personer med spabad. Du finder nemt et sommerhus som matcher dine ønsker her på siden.
Vælg mellem 162 sommerhuse Destinationer under Danmark
sommerhus danmark 24 personer spabad_160-B6003
Emne nr. 160-B6003.

Lej dit sommerhus i Danmark til 24 personer med spabad her!

Feline giver dig altid det største udvalg af sommerhuse i Danmark til 24 personer med spabad. Det giver dig overblik og sikrer, at du på enkel og sikker vis kan finde det helt rigtige sommerhus.

Find dit sommerhus i Danmark til 24 personer med spabad her

De fleste sommerhus i Danmark til 24 personer med spabad ligger langs Vesterhavet, men der er også en del på Djursland, på Fyn og på Falster. Resten ligger rundt omkring i landet – så du har alle muligheder for at finde et sommerhus i den del af Danmark, som du planlægger at tage til.

Find dit sommerhus til 24 personer med spabad ved Vesterhavet her

Find dit sommerhus til 24 personer med spabad på Djursland her

Find dit sommerhus til 24 personer med spabad på Fyn her

Find dit sommerhus til 24 personer med spabad på Falster her

Se sommerhuse i hele Danmark til 24 personer med spabad her

Vælg mellem weekendophold, miniferie og hele uger

Glæd dig til et dejligt ophold i et skønt sommerhus sammen med venner eller familie. I bestemmer selv hvor længe I gerne vil væk hjemmefra. Det er nemlig muligt at leje et sommerhus i Danmark til 24 personer med spabad fra 2 overnatninger og opefter.

Derfor har du en meget høj grad af frihed og fleksibilitet til at skræddersy opholdet, sådan at det opfylder netop dine ønsker og behov. Alt kan lade sig gøre. Om det er weekendophold, miniferie eller ”rigtig” ferie i 1-2 uger det handler om, bestemmer du selv.

Prisgaranti og kundeservice

Alle som lejer et sommerhus gennem Feline, er dækket af vores prisgaranti. Det gælder naturligvis også, når der er tale om et sommerhus i Danmark til 24 personer med spabad. Vi garanterer kort sagt at der ikke er nogen af vores konkurrenter som udlejer dit foretrukne sommerhus til en lavere pris end os. Skulle der ske en smutter i vores priskontrol overfører vi med et smil hele differencen direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus i Danmark til 24 personer med spabad, er du meget velkommen til at ringe eller sende en mail til vores kundeafdeling.

Vælg mellem 162 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

 • Sommerhus til leje uge 42

  Danmark er et dejligt sted at holde ferie året rundt, men særligt om efteråret er det kærkomment med en ferie, hvor naturen, fælles aktiviteter og oplevelser er i højsædet. Og ikke mindst muligheden for at slappe af og samle kræfter væk fra hjemmet og hverdagen.
  Leje af sommerhus i efterårsferien 332-020145
 • Leje af sommerhus i efterårsferien

  Efteråret er den perfekte årstid til en familieferie, og der er ingen grund til at rejse udenlands, for Danmark har masser af skønne ferieboliger. Uanset om I er til friluftsliv med naturoplevelser, eller til byferie med kultur, shopping og seværdigheder, så har Danmark den helt rigtige destination.
  Efterårsferie Danmark 349-5005
 • Billigt sommerhus i efterårsferien

  Nyd efterårsferien i Danmark, hvor naturens farver er allersmukkest. Overalt i landet er der rig mulighed for at opleve disse i de store skove, de bakkede landskaber og farvestrålende enge. Og så glæder seværdigheder og attraktioner, hyggelige landsbyer og handelsbyer sig til at få besøg.
  Efterårsferie Danmark billig 130-I55300
Vis alle artikler om Danmark