Hos Feline kan du til hver en tid finde det største udvalg af sommerhuse i Danmark til 24 personer til din ferie. Det giver dig overblikket over alle mulighederne på et øjeblik. Enkelt og sikkert.
Vælg mellem 221 sommerhuse Destinationer under Danmark
sommerhus danmark 24 personer_084-L10358
Emne nr. 084-L10358.

Lej et sommerhus i Danmark til 24 personer til din ferie her!

Der findes sommerhuse til 24 personer i alle dele af Danmark, og derfor har du gode muligheder for at få opfyldt dine ønsker i forhold til beliggenhed og indretning.

Klik på et af linkene herunder for at se det aktuelle udvalg af sommerhuse til 24 personer:

VesterhavetNordjyllandØstjyllandSønderjylland

FynLangelandSjællandLollandFalster

Et sommerhus i Danmark til 24 personer er ferie for alle. Glæd jer til at opleve strandene, den skønne natur og den friske luft.

Book det antal overnatninger du ønsker

Du kan frit vælge det antal overnatninger du ønsker, helt ned fra 2 overnatninger. Derfor har du fuldstændig frie hænder til at skræddersy dit ophold. Alt er muligt. Vælg mellem weekendophold, miniferie og hele uger – det er helt op til dig, hvor lang lejeperioden skal være.

Prisgaranti og kundeservice

Alle kunder hos Feline er helt automatisk dækket af vores prisgaranti. Det gælder naturligvis også, når der er tale om et sommerhus til 24 personer i Danmark til din ferie.

Prisgarantien betyder helt enkelt, at vi lover dig at der ikke er nogen af vores konkurrenter som udlejer dit foretrukne sommerhus til en lavere pris end vi gør. Hvis der alligevel opstår en fejl i vores priskontrol, overfører vi hele prisforskellen til din konto i løbet af få dage. Uden noget vrøvl.

Skulle du have spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus til 24 personer i Danmark til din ferie, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er her for din skyld, og er altid klar til at hjælpe.

Ring til os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 221 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

 • Sommerhus til leje uge 42

  Danmark er et dejligt sted at holde ferie året rundt, men særligt om efteråret er det kærkomment med en ferie, hvor naturen, fælles aktiviteter og oplevelser er i højsædet. Og ikke mindst muligheden for at slappe af og samle kræfter væk fra hjemmet og hverdagen.
  Leje af sommerhus i efterårsferien 332-020145
 • Leje af sommerhus i efterårsferien

  Efteråret er den perfekte årstid til en familieferie, og der er ingen grund til at rejse udenlands, for Danmark har masser af skønne ferieboliger. Uanset om I er til friluftsliv med naturoplevelser, eller til byferie med kultur, shopping og seværdigheder, så har Danmark den helt rigtige destination.
  Efterårsferie Danmark 349-5005
 • Billigt sommerhus i efterårsferien

  Nyd efterårsferien i Danmark, hvor naturens farver er allersmukkest. Overalt i landet er der rig mulighed for at opleve disse i de store skove, de bakkede landskaber og farvestrålende enge. Og så glæder seværdigheder og attraktioner, hyggelige landsbyer og handelsbyer sig til at få besøg.
  Efterårsferie Danmark billig 130-I55300
Vis alle artikler om Danmark