Hos Feline kan du til hver en tid finde det største udvalg af sommerhuse i Danmark til 24 personer til din ferie. Det giver dig overblikket over alle mulighederne på et øjeblik. Enkelt og sikkert.
Vælg mellem 169 sommerhuse Destinationer under Danmark
sommerhus danmark 24 personer_084-L10358
Emne nr. 084-L10358.

Lej et sommerhus i Danmark til 24 personer til din ferie her!

Der findes sommerhuse til 24 personer i alle dele af Danmark, og derfor har du gode muligheder for at få opfyldt dine ønsker i forhold til beliggenhed og indretning.

Klik på et af linkene herunder for at se det aktuelle udvalg af sommerhuse til 24 personer:

VesterhavetNordjyllandØstjyllandSønderjylland

FynLangelandSjællandLollandFalster

Et sommerhus i Danmark til 24 personer er ferie for alle. Glæd jer til at opleve strandene, den skønne natur og den friske luft.

Book det antal overnatninger du ønsker

Du kan frit vælge det antal overnatninger du ønsker, helt ned fra 2 overnatninger. Derfor har du fuldstændig frie hænder til at skræddersy dit ophold. Alt er muligt. Vælg mellem weekendophold, miniferie og hele uger – det er helt op til dig, hvor lang lejeperioden skal være.

Prisgaranti og kundeservice

Alle kunder hos Feline er helt automatisk dækket af vores prisgaranti. Det gælder naturligvis også, når der er tale om et sommerhus til 24 personer i Danmark til din ferie.

Prisgarantien betyder helt enkelt, at vi lover dig at der ikke er nogen af vores konkurrenter som udlejer dit foretrukne sommerhus til en lavere pris end vi gør. Hvis der alligevel opstår en fejl i vores priskontrol, overfører vi hele prisforskellen til din konto i løbet af få dage. Uden noget vrøvl.

Skulle du have spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus til 24 personer i Danmark til din ferie, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er her for din skyld, og er altid klar til at hjælpe.

Ring til os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 169 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

Vis alle artikler om Danmark