Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus til 30 personer med spabad i Danmark. Du finder nemt det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 51 sommerhuse Destinationer under Danmark
sommerhus danmark 30 personer spabad pool_160-B3339
Emne nr. 160-B3339.

Lej et sommerhus i Danmark til 30 personer med spabad her!

Hos Feline vil du til hver en tid finde det største udvalg af sommerhuse i Danmark til 30 personer med spabad. Det giver dig hurtigt et overblik over alle mulighederne på én hjemmeside. Enkelt og sikkert.

De fleste sommerhuse i denne størrelse med spabad er beliggende i Jylland. Der findes dog også enkelte huse på Fyn, på Falster og på Sjælland. Klik på et af linkene herunder for at se mulighederne:

Find et sommerhus til 30 personer med spabad ved Vesterhavet på denne side

Find et sommerhus til 30 personer med spabad i Nordjylland på denne side

Find et sommerhus til 30 personer med spabad i Østjylland på denne side

Find et sommerhus til 30 personer med spabad i Sønderjylland på denne side

Find et sommerhus til 30 personer med spabad på Fyn på denne side

Find et sommerhus til 30 personer med spabad på Falster på denne side

Find et sommerhus til 30 personer med spabad på Sjælland på denne side

Du bestemmer selv antallet af overnatninger

Der er en meget høj grad af fleksibilitet og frihed, når du planlægger et ophold i et sommerhus i Danmark til 30 personer med spabad. Det er nemlig sådan, at man kan leje et sommerhus fra helt ned til 2 overnatninger.

Tag på weekendophold, miniferie eller snup en ”rigtig” ferie på 1-2 uger. Der er frit valg på alle hylder, så du kan skræddersy præcis det ophold, du ønsker.

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket sommerhus i Danmark til 30 personer med spabad du beslutter dig for at leje, vil du være dækket af Felines prisgaranti. Vi lover dig simpelthen at der ikke er én eneste blandt vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus til en lavere pris end os.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores priskontrol, overfører vi uden vrøvl hele differencen direkte til din konto.

Hvis du skulle have spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus i Danmark til 30 personer med spabad, er du velkommen til at kontakte vores kundeafdeling.

Ring til os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 51 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

 • Sommerhus til leje uge 42

  Danmark er et dejligt sted at holde ferie året rundt, men særligt om efteråret er det kærkomment med en ferie, hvor naturen, fælles aktiviteter og oplevelser er i højsædet. Og ikke mindst muligheden for at slappe af og samle kræfter væk fra hjemmet og hverdagen.
  Leje af sommerhus i efterårsferien 332-020145
 • Leje af sommerhus i efterårsferien

  Efteråret er den perfekte årstid til en familieferie, og der er ingen grund til at rejse udenlands, for Danmark har masser af skønne ferieboliger. Uanset om I er til friluftsliv med naturoplevelser, eller til byferie med kultur, shopping og seværdigheder, så har Danmark den helt rigtige destination.
  Efterårsferie Danmark 349-5005
 • Billigt sommerhus i efterårsferien

  Nyd efterårsferien i Danmark, hvor naturens farver er allersmukkest. Overalt i landet er der rig mulighed for at opleve disse i de store skove, de bakkede landskaber og farvestrålende enge. Og så glæder seværdigheder og attraktioner, hyggelige landsbyer og handelsbyer sig til at få besøg.
  Efterårsferie Danmark billig 130-I55300
Vis alle artikler om Danmark