Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus til 30 personer i Danmark. Læs mere og find ud af hvor du kan finde to af disse store sommerhuse tæt ved hinanden.
Vælg mellem 67 sommerhuse Destinationer under Danmark
sommerhus danmark 30 personer (2 huse)_160-A5071
Emne nr. 160-A5071.

Sommerhus Danmark 30 personer (2 huse)

Hos Feline finder du altid det største udvalg af sommerhuse til 30 personer i Danmark. Det giver dig hurtigt overblik over mulighederne – enkelt og sikkert. Der findes omkring 50 sommerhuse i Danmark, som har plads til mindst 30 personer. De fleste af dem er beliggende i Jylland.

Der er dog kun enkelte af dem som ligger tæt ved hinanden. De ligger i Thyborøn og Harboøre ved Vesterhavet, og i Ebeltoft på den jyske østkyst. Når du ikke blot søger et enkelt sommerhus i Danmark til 30 personer, men to sommerhuse, er det derfor kun enkelte områder som er interessante. Klik på et af linkene herunder for at se sommerhuse til 30 personer i hvert af områderne:

Find sommerhus i Danmark til 30 personer (2 huse) i Thyborøn på denne side

Find sommerhus i Danmark til 30 personer (2 huse) i Harboøre på denne side

Find sommerhus i Danmark til 30 personer (2 huse) i Ebeltoft på denne side

Vælg det antal overnatninger du har brug for

Det er muligt at leje et sommerhus fra 2 overnatninger og opefter. Det betyder at du har en meget hj grad af frihed til at arrangere præcis den form for ophold, som står på din ønskeseddel. Alt er muligt.

Vælg mellem weekendophold, miniferie eller en ”rigtig” ferie på 1-2 uger. Det er helt op til dig selv.

Prisgaranti og kundeservice

Som kunde hos Feline er du altid dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi garanterer at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som har en lavere pris på dine to foretrukne sommerhuse end vi har.

Hvis der skulle opstå en fejl i vores priskontrol refunderer vi uden vrøvl hele prisforskellen direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus i Danmark (2 huse), er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne.

Ring på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 67 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

Vis alle artikler om Danmark