Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus til 30 personer i Danmark. Læs mere og find ud af hvor du kan finde to af disse store sommerhuse tæt ved hinanden.
Vælg mellem 77 sommerhuse Destinationer under Danmark
sommerhus danmark 30 personer (2 huse)_160-A5071
Emne nr. 160-A5071.

Sommerhus Danmark 30 personer (2 huse)

Hos Feline finder du altid det største udvalg af sommerhuse til 30 personer i Danmark. Det giver dig hurtigt overblik over mulighederne – enkelt og sikkert. Der findes omkring 50 sommerhuse i Danmark, som har plads til mindst 30 personer. De fleste af dem er beliggende i Jylland.

Der er dog kun enkelte af dem som ligger tæt ved hinanden. De ligger i Thyborøn og Harboøre ved Vesterhavet, og i Ebeltoft på den jyske østkyst. Når du ikke blot søger et enkelt sommerhus i Danmark til 30 personer, men to sommerhuse, er det derfor kun enkelte områder som er interessante. Klik på et af linkene herunder for at se sommerhuse til 30 personer i hvert af områderne:

Find sommerhus i Danmark til 30 personer (2 huse) i Thyborøn på denne side

Find sommerhus i Danmark til 30 personer (2 huse) i Harboøre på denne side

Find sommerhus i Danmark til 30 personer (2 huse) i Ebeltoft på denne side

Vælg det antal overnatninger du har brug for

Det er muligt at leje et sommerhus fra 2 overnatninger og opefter. Det betyder at du har en meget hj grad af frihed til at arrangere præcis den form for ophold, som står på din ønskeseddel. Alt er muligt.

Vælg mellem weekendophold, miniferie eller en ”rigtig” ferie på 1-2 uger. Det er helt op til dig selv.

Prisgaranti og kundeservice

Som kunde hos Feline er du altid dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi garanterer at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som har en lavere pris på dine to foretrukne sommerhuse end vi har.

Hvis der skulle opstå en fejl i vores priskontrol refunderer vi uden vrøvl hele prisforskellen direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus i Danmark (2 huse), er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne.

Ring på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 77 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

 • Sommerhus til leje uge 42

  Danmark er et dejligt sted at holde ferie året rundt, men særligt om efteråret er det kærkomment med en ferie, hvor naturen, fælles aktiviteter og oplevelser er i højsædet. Og ikke mindst muligheden for at slappe af og samle kræfter væk fra hjemmet og hverdagen.
  Leje af sommerhus i efterårsferien 332-020145
 • Leje af sommerhus i efterårsferien

  Efteråret er den perfekte årstid til en familieferie, og der er ingen grund til at rejse udenlands, for Danmark har masser af skønne ferieboliger. Uanset om I er til friluftsliv med naturoplevelser, eller til byferie med kultur, shopping og seværdigheder, så har Danmark den helt rigtige destination.
  Efterårsferie Danmark 349-5005
 • Billigt sommerhus i efterårsferien

  Nyd efterårsferien i Danmark, hvor naturens farver er allersmukkest. Overalt i landet er der rig mulighed for at opleve disse i de store skove, de bakkede landskaber og farvestrålende enge. Og så glæder seværdigheder og attraktioner, hyggelige landsbyer og handelsbyer sig til at få besøg.
  Efterårsferie Danmark billig 130-I55300
Vis alle artikler om Danmark