Feline tilbyder altid det største udvalg af sommerhus i Danmark til 24 personer ved havet. Det betyder at du enkelt og sikkert kan få overblik over alle mulighederne her på siden.
Vælg mellem 21 sommerhuse Destinationer under Danmark
sommerhus danmark 24 personer ved havet_090-39640
Emne nr. 090-39640.

Lej dit sommerhus i Danmark til 24 personer ved havet her!

De fleste sommerhuse i Danmark til 24 personer ved havet er beliggende i de naturskønne omgivelser, som findes hele vejen op langs Vesterhavet. Der findes dog også en del af dem på det sydlige Djursland; resten af dem ligger på de større danske øer.

Brug linkene herunder til at se alle sommerhuse i Danmark til 24 personer ved havet:

Find dit sommerhus i Danmark til 24 personer ved havet her (afstand max. 100 meter)

Find dit sommerhus i Danmark til 24 personer ved havet her (afstand max. 200 meter)

Find dit sommerhus i Danmark til 24 personer ved havet her (afstand max. 500 meter)

Valgfrit antal overnatninger

Du har alle muligheder for at skræddersy præcis det ophold du ønsker dig. Det er nemlig muligt at leje et sommerhus i Danmark til 24 personer ved havet fra 2 overnatninger og opefter.

Derfor kan det sagtens lade sig gøre at arrangere både weekendophold og miniferier – men du kan selvfølgelig også booke en ”rigtig” ferie på 1 eller 2 uger.

Prisgaranti og kundeservice

Når du lejer et sommerhus gennem Feline er du dækket af vores prisgaranti. Det gælder selvfølgelig også når der er tale om et sommerhus i Danmark til 24 personer ved havet.

Kort sagt står vi inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter som udbyder sommerhuset til en lavere pris en vi gør. Skulle der ske en smutter i vores priskontrol, udbetaler vi med et smil hele prisforskellen direkte til din konto.

Såfremt du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus i Danmark til 24 personer ved havet, er du naturligvis meget velkommen til at ringe eller sende os en mail.

Vælg mellem 21 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

 • Sommerhus til leje uge 42

  Danmark er et dejligt sted at holde ferie året rundt, men særligt om efteråret er det kærkomment med en ferie, hvor naturen, fælles aktiviteter og oplevelser er i højsædet. Og ikke mindst muligheden for at slappe af og samle kræfter væk fra hjemmet og hverdagen.
  Leje af sommerhus i efterårsferien 332-020145
 • Leje af sommerhus i efterårsferien

  Efteråret er den perfekte årstid til en familieferie, og der er ingen grund til at rejse udenlands, for Danmark har masser af skønne ferieboliger. Uanset om I er til friluftsliv med naturoplevelser, eller til byferie med kultur, shopping og seværdigheder, så har Danmark den helt rigtige destination.
  Efterårsferie Danmark 349-5005
 • Billigt sommerhus i efterårsferien

  Nyd efterårsferien i Danmark, hvor naturens farver er allersmukkest. Overalt i landet er der rig mulighed for at opleve disse i de store skove, de bakkede landskaber og farvestrålende enge. Og så glæder seværdigheder og attraktioner, hyggelige landsbyer og handelsbyer sig til at få besøg.
  Efterårsferie Danmark billig 130-I55300
Vis alle artikler om Danmark