Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus til 24 personer med sauna. Du finder nemt det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 167 sommerhuse Destinationer under Danmark
sommerhus danmark 24 personer sauna_160-A3512
Emne nr. 160-A3512.

Lej dit sommerhus i Danmark til 24 personer med sauna her!

Feline tilbyder altid det største udvalg af sommerhuse i Danmark til 24 personer med sauna. Det betyder at på kort tid kan danne dig et overblik over alle mulighederne. Enkelt og sikkert.

Uanset hvor du gerne vil hen, kan du nemt finde et passende sommerhus i Danmark til 24 personer med sauna. Denne type sommerhuse findes nemlig overalt i landet, og derfor kan du frit vælge det område, du foretrækker. Hovedparten af dem er dog beliggende langs Vesterhavet.

De mest populære områder

Klik på et af linkene herunder for at se det aktuelle udvalg af sommerhuse i Danmark til 24 personer med sauna:

Områder ved Vesterhavet: BlåvandVejers StrandHenne StrandHvide Sande

Vesterhavet - Nordjylland - Østjylland - Fyn - Sjælland - Lolland - Falster - Marielyst

Se alle sommerhuse i Danmark til 24 personer med sauna
Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus i Danmark til 24 personer med sauna, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe. Ring på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

sommerhus danmark 24 personer sauna_160-A3001
Emne nr. 160-A3001.

Se alle sommerhuse i Danmark til 24 personer med sauna

Valgfrit antal overnatninger

Der er ingen faste regler for, hvor længe du skal leje et sommerhus i Danmark til 24 personer med sauna. Du kan faktisk leje sådan et sommerhus fra helt ned til 2 overnatninger og op til 5 uger. Alt ind imellem kan selvfølgelig også lade sig gøre.

Det betyder i praksis at der er frit valg mellem weekendophold, miniferie og ophold af 1-2 ugers varighed. Skulle du have særlige ønsker i forhold til perioden, kan det sagtens lade sig gøre.

Prisgaranti og kundeservice

Som kunde hos Feline vil du altid være dækket af vores prisgaranti. Det gælder selvfølgelig også i de tilfælde, hvor der er tale om et sommerhus i Danmark til 24 personer med sauna. Vi garanterer simpelthen at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus til en lavere pris end vi gør.

Skulle der opstå en fejl i vores priskontrol, udbetaler vi uden noget vrøvl hele differencen direkte til din konto.

Hvis der er noget du er i tvivl om, hvis du har særlige spørgsmål eller hvis du ikke rigtig synes du kan finde det helt rigtige sommerhus, skal du endelig kontakte os. Vi er til for din skyld, og hjælper gerne.

Ring til os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk – vi vil også gerne hjælpe dig med at finde det perfekte sommerhus i Danmark til 24 personer med sauna.

Vælg mellem 167 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

 • Sommerhus til leje uge 42

  Danmark er et dejligt sted at holde ferie året rundt, men særligt om efteråret er det kærkomment med en ferie, hvor naturen, fælles aktiviteter og oplevelser er i højsædet. Og ikke mindst muligheden for at slappe af og samle kræfter væk fra hjemmet og hverdagen.
  Leje af sommerhus i efterårsferien 332-020145
 • Leje af sommerhus i efterårsferien

  Efteråret er den perfekte årstid til en familieferie, og der er ingen grund til at rejse udenlands, for Danmark har masser af skønne ferieboliger. Uanset om I er til friluftsliv med naturoplevelser, eller til byferie med kultur, shopping og seværdigheder, så har Danmark den helt rigtige destination.
  Efterårsferie Danmark 349-5005
 • Billigt sommerhus i efterårsferien

  Nyd efterårsferien i Danmark, hvor naturens farver er allersmukkest. Overalt i landet er der rig mulighed for at opleve disse i de store skove, de bakkede landskaber og farvestrålende enge. Og så glæder seværdigheder og attraktioner, hyggelige landsbyer og handelsbyer sig til at få besøg.
  Efterårsferie Danmark billig 130-I55300
Vis alle artikler om Danmark