Hos Feline vil du altid finde det største udvalg af sommerhuse i Danmark til 24 personer (to sommerhuse). Det giver dig et hurtigt overblik over alle mulighederne på én hjemmeside. Enkelt og sikkert.
Vælg mellem 226 sommerhuse Destinationer under Danmark
sommerhus danmark 24 personer 2 huse_090-39640
Emne nr. 090-39640.

Lej 2 sommerhuse til 24 personer i Danmark her!

Vi udlejer sommerhuse i Danmark til 24 personer over hele landet. De steder hvor der er de bedste muligheder for at leje 2 sommerhuse ved siden af hinanden (eller i hvert fald tæt ved hinanden) ligger ved Vesterhavet og på Falster.

Klik på et af områderne for at se det aktuelle udvalg af sommerhuse til 24 personer, som ligger ved siden af eller tæt ved hinanden:

BlåvandVejers Strand - Hvide SandeHarboøre – Thyborøn - DjurslandMarielyst

Bemærk at de allerbedste muligheder for at finde 2 sommerhuse på samme vej findes på Blommestien i Marielyst.
Klik her for at se dem.

Sådan lejer du sommerhus i Danmark til 24 personer (to)

Find de sommerhuse der matcher dine ønsker og krav til beliggenhed og indretning. Herefter vælger du hvornår du gerne vil ankomme, og hvor lang en periode der er tale om.

Bemærk at det er muligt at leje sommerhus i Danmark til 24 personer (to sommerhuse) fra 2 overnatninger og opefter. Det giver dig masser af frihed. Vælg mellem weekendophold, miniferie eller en ”rigtig” ferie som strækker sig over 1-2 uger.

Hvis du har brug for hjælp, må du endelig kontakte os. Vi er for din skyld, og er altid klar til at hjælpe. Ring på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Prisgaranti og kundeservice

Som kunde hos Feline vil du automatisk være dækket af vores prisgaranti. Den gælder naturligvis også når du ikke blot lejer et enkelt sommerhus i Danmark til 24 personer, men to. Det betyder kort og godt at vi står inde for at der ikke er én eneste af de øvrige udlejningsbureauer, som udlejer de samme to sommerhuse til en lavere pris end os.

Skulle der alligevel opstår en fejl i vores priskontrol, overfører vi uden vrøvl hele differencen direkte til din konto.

Hvis der er noget du er i tvivl om i forbindelse med dit ønske om at leje sommerhus i Danmark til 24 personer (to sommerhuse), så kontakt os på tlf. 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk

Vælg mellem 226 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

 • Sommerhus til leje uge 42

  Danmark er et dejligt sted at holde ferie året rundt, men særligt om efteråret er det kærkomment med en ferie, hvor naturen, fælles aktiviteter og oplevelser er i højsædet. Og ikke mindst muligheden for at slappe af og samle kræfter væk fra hjemmet og hverdagen.
  Leje af sommerhus i efterårsferien 332-020145
 • Leje af sommerhus i efterårsferien

  Efteråret er den perfekte årstid til en familieferie, og der er ingen grund til at rejse udenlands, for Danmark har masser af skønne ferieboliger. Uanset om I er til friluftsliv med naturoplevelser, eller til byferie med kultur, shopping og seværdigheder, så har Danmark den helt rigtige destination.
  Efterårsferie Danmark 349-5005
 • Billigt sommerhus i efterårsferien

  Nyd efterårsferien i Danmark, hvor naturens farver er allersmukkest. Overalt i landet er der rig mulighed for at opleve disse i de store skove, de bakkede landskaber og farvestrålende enge. Og så glæder seværdigheder og attraktioner, hyggelige landsbyer og handelsbyer sig til at få besøg.
  Efterårsferie Danmark billig 130-I55300
Vis alle artikler om Danmark