Her finder du det største udvalg af nedsatte sommerhuse i uge 28. Du sparer som minimum 10% af lejeprisen - og der er selvfølgelig stadig prisgaranti på alle husene.
Vælg mellem 5.810 sommerhuse Destinationer under Danmark
sommerhus afbud uge 28

Lej dit sommerhus på afbud i uge 28 her!

Her kan du se det største udvalg af sommerhuse på afbud i uge 28:

Klik her for at finde dit sommerhus på afbud i uge 28

Vi tilbyder sommerhuse på afbud i uge 28 overalt i Danmark, derfor er Feline det sted du får det bedste overblik over dine muligheder for at booke et sommerhus til en særligt god pris.

Det sker hvert eneste år, at kunder der har lejet et sommerhus i uge 28 bliver nødt til at melde afbud kort tid inden de skulle have været på ferie i sommerhuset.

Når de situationer opstår kommer sommerhuset på markedet igen, men da der typisk kun er få dage til ankomstdatoen, bliver prisen sat kraftigt ned.

Det er ikke usædvanligt at få en besparelse på 30%, 50% eller endda endnu mere, hvis du er så heldig at få lejlighed til at booke et sommerhus på afbud i uge 28.

Der er altid rift om sommerhuse på afbud i uge 28, fordi de giver de heldige lejere en rigtig billig sommerhusferie i en af de mest populære ferieuger.

Når du finder sådan et er det derfor om at være hurtig ved tasterne eller om at ringe til os med det samme på 8722 2451, så du kan få booket huset.

Vælg mellem 5.810 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

 • Sommerhus til leje uge 42

  Danmark er et dejligt sted at holde ferie året rundt, men særligt om efteråret er det kærkomment med en ferie, hvor naturen, fælles aktiviteter og oplevelser er i højsædet. Og ikke mindst muligheden for at slappe af og samle kræfter væk fra hjemmet og hverdagen.
  Leje af sommerhus i efterårsferien 332-020145
 • Leje af sommerhus i efterårsferien

  Efteråret er den perfekte årstid til en familieferie, og der er ingen grund til at rejse udenlands, for Danmark har masser af skønne ferieboliger. Uanset om I er til friluftsliv med naturoplevelser, eller til byferie med kultur, shopping og seværdigheder, så har Danmark den helt rigtige destination.
  Efterårsferie Danmark 349-5005
 • Billigt sommerhus i efterårsferien

  Nyd efterårsferien i Danmark, hvor naturens farver er allersmukkest. Overalt i landet er der rig mulighed for at opleve disse i de store skove, de bakkede landskaber og farvestrålende enge. Og så glæder seværdigheder og attraktioner, hyggelige landsbyer og handelsbyer sig til at få besøg.
  Efterårsferie Danmark billig 130-I55300
Vis alle artikler om Danmark