Du er kommet til det bedste sted i din søgen efter et sommerhus til 30 personer for en weekend. Her får du nemlig det største udvalg, og du får derfor overblikket over alle mulighederne på et øjeblik.
Vælg mellem 77 sommerhuse Destinationer under Danmark
sommerhus 30 personer weekend_084-F503851
Emne nr. 084-F503851.

Lej dit sommerhus til 30 personer for en weekend her!

Det er intet problem at finde et sommerhus til 30 personer for en weekend, for man kan leje dem fra helt ned til 2 overnatninger. Skulle I have behov for en lidt længere periode, f.eks. fordi I har mulighed for at tage en forlænget weekend, kan det naturligvis også lade sig gøre.

Der findes sommerhuse til 30 personer i alle dele af Danmark, så uanset hvor du kunne tænke dig at holde weekend kan du enkelt og sikkert finde alle de sommerhuse der opfylder dine ønsker og krav.

Vi yder prisgaranti på alle sommerhuse der udlejes gennem os. Du kan derfor være sikker på at du altid betaler den lavest mulige pris for dit foretrukne sommerhus til 30 personer i en weekend hos Feline.

Hvis du er i tvivl om noget i forbindelse med din søgning efter et sommerhus til 30 personer for en weekend er du meget velkommen til at ringe eller sende en mail til vores kundeafdeling.

”Vi beskrev vores ønsker til en miniferie… alt blev opfyldt og booket indenfor 12 timer til en rigtig god pris. Feline kan anbefales”.
Vita Debbie Petersen

Vælg mellem 77 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

 • Sommerhus til leje uge 42

  Danmark er et dejligt sted at holde ferie året rundt, men særligt om efteråret er det kærkomment med en ferie, hvor naturen, fælles aktiviteter og oplevelser er i højsædet. Og ikke mindst muligheden for at slappe af og samle kræfter væk fra hjemmet og hverdagen.
  Leje af sommerhus i efterårsferien 332-020145
 • Leje af sommerhus i efterårsferien

  Efteråret er den perfekte årstid til en familieferie, og der er ingen grund til at rejse udenlands, for Danmark har masser af skønne ferieboliger. Uanset om I er til friluftsliv med naturoplevelser, eller til byferie med kultur, shopping og seværdigheder, så har Danmark den helt rigtige destination.
  Efterårsferie Danmark 349-5005
 • Billigt sommerhus i efterårsferien

  Nyd efterårsferien i Danmark, hvor naturens farver er allersmukkest. Overalt i landet er der rig mulighed for at opleve disse i de store skove, de bakkede landskaber og farvestrålende enge. Og så glæder seværdigheder og attraktioner, hyggelige landsbyer og handelsbyer sig til at få besøg.
  Efterårsferie Danmark billig 130-I55300
Vis alle artikler om Danmark