Du finder altid det største udvalg af sommerhuse til 30 personer hos Feline; der er frit valg mellem skønne sommerhuse over alt i Danmark
Vælg mellem 78 sommerhuse Destinationer under Danmark
sommerhus 30 personer uge_084-M66040
Emne nr. 084-M66040.

Lej dit sommerhus til 30 personer i en uge her!

Her får du Danmarks største udvalg af sommerhuse til 30 personer, som kan lejes for en uge. Der er frit valg mellem sommerhuse i hele Danmark. Du kan se dem alle sammen her, og kan enkelt og sikkert finde netop det hus der passer præcist til dit arrangement.

Et sommerhus til 30 personer i en uge er en skøn ramme om en dejlig ferie sammen med familie eller venner. Der er masser af plads både inde og ude og mange muligheder for aktiviteter og udflugter.

Vælg mellem sommerhuse til 30 personer i en uge i den del af Danmark du foretrækker. Der er frit valg mellem sommerhuse overalt i Danmark:

Find et sommerhus til 30 personer i en uge i Jylland

Find et sommerhus til 30 personer i en uge på Fyn

Find et sommerhus til 30 personer i en uge på Sjælland

Find et sommerhus til 30 personer i en uge på Falster

Der er fuld prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes igennem Feline, så du kan være sikker på at du altid får den lavest muligt pris når du booker igennem os.

Hvis du har spørgsmål til et konkret sommerhus, eller der er andet du er i tvivl om, er du meget velkommen til at ringe til os eller sende os en mail.

”Har booket før hos Feline. Der har aldrig været problemer. Hurtigt svar pr. telefon på spørgsmål.”
Lisbet Jensen

Vælg mellem 78 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

 • Sommerhus til leje uge 42

  Danmark er et dejligt sted at holde ferie året rundt, men særligt om efteråret er det kærkomment med en ferie, hvor naturen, fælles aktiviteter og oplevelser er i højsædet. Og ikke mindst muligheden for at slappe af og samle kræfter væk fra hjemmet og hverdagen.
  Leje af sommerhus i efterårsferien 332-020145
 • Leje af sommerhus i efterårsferien

  Efteråret er den perfekte årstid til en familieferie, og der er ingen grund til at rejse udenlands, for Danmark har masser af skønne ferieboliger. Uanset om I er til friluftsliv med naturoplevelser, eller til byferie med kultur, shopping og seværdigheder, så har Danmark den helt rigtige destination.
  Efterårsferie Danmark 349-5005
 • Billigt sommerhus i efterårsferien

  Nyd efterårsferien i Danmark, hvor naturens farver er allersmukkest. Overalt i landet er der rig mulighed for at opleve disse i de store skove, de bakkede landskaber og farvestrålende enge. Og så glæder seværdigheder og attraktioner, hyggelige landsbyer og handelsbyer sig til at få besøg.
  Efterårsferie Danmark billig 130-I55300
Vis alle artikler om Danmark