Her får du det største udvalg af sommerhuse til 30 personer på tilbud. Du vil som minimum altid spare mindst 10% af lejeprisen - og der er selvfølgelig stadig prisgaranti på alle husene
Vælg mellem 37 sommerhuse Destinationer under Danmark
sommerhus 30 personer tilbud_121-32-2111
Emne nr. 121-32-2111.

Lej dit sommerhus til 30 personer på tilbud her!

Her får du Danmarks største udvalg af sommerhuse til 30 personer på tilbud – der er minimum 10% rabat at hente på alle husene.

Feline yder prisgaranti på alle sommerhuse som lejes gennem os, så du kommer aldrig til at betale for meget. Det gælder naturligvis også når vi taler om et sommerhus til 30 personer på tilbud. Du er altså stensikker på at du altid får den lavest mulige pris hos os.

Mængden af sommerhuse til 30 personer på tilbud varierer i løbet af året, men generelt anbefaler vi at du slår til når du finder det sommerhus til 30 personer på tilbud som matcher dine ønsker og krav.

Der er trods alt ikke så mange sommerhuse i denne størrelse, og de kommer normalt kun på tilbud når ”sidste salgsdato” er ved at nærme sig.
Jo tættere vi kommer på denne dato, jo større rabatter ser vi typisk – men sandsynligheden for at huset bliver udlejet stiger selvfølgelig i takt med at prisen falder.

Da du har et behov for et sommerhus til 30 personer, og du gerne vil have det til nedsat pris bør du derfor slå til når du finder det hus der passer bedst til netop dit arrangement.

Hvis du er i tvivl omkring et bestemt sommerhus til 30 personer på tilbud eller du har andre spørgsmål, er du naturligvis meget velkommen til at ringe eller sende os en mail.

”SUPER NEM HJEMMESIDE OG BILLIG LEJE, KUNNE IKKE VÆRE BEDRE.”
Rita Gross Bornhuus

Vælg mellem 37 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

 • Sommerhus til leje uge 42

  Danmark er et dejligt sted at holde ferie året rundt, men særligt om efteråret er det kærkomment med en ferie, hvor naturen, fælles aktiviteter og oplevelser er i højsædet. Og ikke mindst muligheden for at slappe af og samle kræfter væk fra hjemmet og hverdagen.
  Leje af sommerhus i efterårsferien 332-020145
 • Leje af sommerhus i efterårsferien

  Efteråret er den perfekte årstid til en familieferie, og der er ingen grund til at rejse udenlands, for Danmark har masser af skønne ferieboliger. Uanset om I er til friluftsliv med naturoplevelser, eller til byferie med kultur, shopping og seværdigheder, så har Danmark den helt rigtige destination.
  Efterårsferie Danmark 349-5005
 • Billigt sommerhus i efterårsferien

  Nyd efterårsferien i Danmark, hvor naturens farver er allersmukkest. Overalt i landet er der rig mulighed for at opleve disse i de store skove, de bakkede landskaber og farvestrålende enge. Og så glæder seværdigheder og attraktioner, hyggelige landsbyer og handelsbyer sig til at få besøg.
  Efterårsferie Danmark billig 130-I55300
Vis alle artikler om Danmark