Her kan du se det aktuelle udvalg af sommerhuse til 30 personer i Nordjylland. Alternativt anbefaler vi at du overvejer det nærliggende Limfjordsområde, hvor udvalget af sommerhuse ti 30 personer er større.
Vælg mellem 6 sommerhuse Destinationer under Nordjylland
sommerhus 30 personer nordjylland_160-D7010
Emne nr. 160-D7010.

Lej dit sommerhus til 30 personer i Nordjylland her!

Udvalget af sommerhuse til 30 personer i Nordjylland er ret begrænset, men du kan se alle dem der findes her.

Hvis du ikke synes at du kan finde et passende sommerhus til 30 personer i Nordjylland anbefaler vi at du i stedet kigger lidt længere mod syd.

Den vestlige del af Limfjordsområdet byder nemlig på en hel del sommerhuse til 30 personer, så her er der rigtig gode muligheder for at finde et der opfylder dine ønsker og krav.

Klik her for se sommerhuse til 30 personer ved Limfjorden.

Naturen omkring Limfjorden er rigtig flot, luften er frisk og hvis I foretrækker et sommerhus langs den jyske vestkyst kan det sagtens lade sig gøre.

Der er derfor ikke så store forskelle mellem Nordjylland og Limfjordsområdet; og som sagt får du en del flere sommerhuse at vælge imellem ved Limfjorden.

Hvis du er i tvivl om noget omkring et bestemt sommerhus eller du har andre spørgsmål er du naturligvis meget velkommen til at ringe eller sende os en mail.

”Jeg har booket hos Feline en del gange. Det er langt den letteste hjemmeside at søge på, priserne er rimelige og det er enkelt at booke. Har kun gode erfaringer.”
Birgitte Bjerregaard Nielsen

Vælg mellem 6 sommerhuse

Andre artikler om Nordjylland

Vis alle artikler om Nordjylland

Andre artikler