Her finder du altid det største udvalg af private sommerhuse til 24 personer i Vestjylland. Vi tilbyder sommerhuse over alt i Vestjylland, så du finder nemt ét, som matcher dine ønsker.
Vælg mellem 80 sommerhuse Destinationer under Danmark
sommerhus 24 personer vestjylland privat_160-A3004
Emne nr. 160-A3004.

Lej dit sommerhus til 24 personer i Vestjylland her!

Alle sommerhuse til 24 personer i Vestjylland er privat ejede, og Feline giver dig til hver en tid det største udvalg af dem.

Find dit sommerhus til 24 personer i Vestjylland i privat eje her

Sommerhuse til 24 personer i Vestjylland – vi har også et til dig

Vi tilbyder sommerhuse til 24 personer i hele Vestjylland, så uanset hvor du gerne vil hen kan du enkelt og sikkert finde præcis det sommerhus der matcher dine ønsker og behov.

Måske vil I gerne have jeres egen swimmingpool? Hvis I spørger børnene er der i hvert fald ingen tvivl. De vil simpelthen elske at have deres helt egen, private ”svømmehal” som ikke har nogen bestemte åbningstider.

Se sommerhuse til 24 personer i Vestjylland med pool

Af og til kan du være heldig at finde det helt rigtige sommerhus til nedsat pris. Last minute rabatter opstår løbende, og du vil altid spare mindst 10 procent. Det er dog ikke usædvanligt at se rabatter på 20 og 30 procent – og af til er besparelsen på halvdelen eller mere af lejeprisen.

Hvis du finder et sommerhus med rabat som opfylder dine ønsker anbefaler vi at du booker det så hurtigt som muligt, inden der er en anden der lejer det.

Se nedsatte sommerhuse til 24 personer i Vestjylland

Miniferie og weekendophold

Et ophold i et sommerhus til 24 personer i Vestjylland i privat eje behøver ikke nødvendigvis at strække sig over en hel uge. Man kan leje sådan et sommerhus fra helt ned til 2 overnatninger, så der er alle muligheder for at snuppe en miniferie eller en forlænget weekend.

Her får du overblik over alle de aktuelle muligheder:

Se sommerhuse til 24 personer i Vestjylland med 2 overnatninger

Se sommerhuse til 24 personer i Vestjylland med 3 overnatninger

Se sommerhuse til 24 personer i Vestjylland med 4 overnatninger

Se sommerhuse til 24 personer i Vestjylland med 5 overnatninger

Se sommerhuse til 24 personer i Vestjylland med 6 overnatninger

Professionel service og prisgaranti

Når du lejer et sommerhus til 24 personer i Vestjylland hos os får du ikke alene et dejligt ophold i et skønt beliggende sommerhus. Du får også professionel service, sikkerhed og tryghed, og du er dækket af vores prisgaranti.

Du kommer kort sagt aldrig til at stå alene med evt. problemer, og du kommer aldrig til at betale for meget for det sommerhus til 24 personer i Vestjylland i privat eje, som du beslutter dig for.

Hvis du har spørgsmål omkring et konkret sommerhus til 24 personer i Vestjylland i privat eje, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte vores kundeafdeling.

Vi hjælper gerne med at finde den løsning som giver dig det perfekte ophold.

Vælg mellem 80 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

 • Sommerhus til leje uge 42

  Danmark er et dejligt sted at holde ferie året rundt, men særligt om efteråret er det kærkomment med en ferie, hvor naturen, fælles aktiviteter og oplevelser er i højsædet. Og ikke mindst muligheden for at slappe af og samle kræfter væk fra hjemmet og hverdagen.
  Leje af sommerhus i efterårsferien 332-020145
 • Leje af sommerhus i efterårsferien

  Efteråret er den perfekte årstid til en familieferie, og der er ingen grund til at rejse udenlands, for Danmark har masser af skønne ferieboliger. Uanset om I er til friluftsliv med naturoplevelser, eller til byferie med kultur, shopping og seværdigheder, så har Danmark den helt rigtige destination.
  Efterårsferie Danmark 349-5005
 • Billigt sommerhus i efterårsferien

  Nyd efterårsferien i Danmark, hvor naturens farver er allersmukkest. Overalt i landet er der rig mulighed for at opleve disse i de store skove, de bakkede landskaber og farvestrålende enge. Og så glæder seværdigheder og attraktioner, hyggelige landsbyer og handelsbyer sig til at få besøg.
  Efterårsferie Danmark billig 130-I55300
Vis alle artikler om Danmark