Her kan du vælge mellem sommerhuse til 24 personer i hele Vestjylland. Det giver dig en høj grad af frihed til at finde det sommerhus som matcher netop dine ønsker. Enkelt og sikkert.
Vælg mellem 79 sommerhuse Destinationer under Danmark
sommerhus 24 personer vestjylland privat_160-A3004
Emne nr. 160-A3004.

Lej dit sommerhus til 24 personer i Vestjylland her!

Feline tilbyder til hver en tid det største udvalg af sommerhuse til 24 personer i Vestjylland. Det giver dig overblik over alle mulighederne på ét sted.

Der findes sommerhuse til 24 personer hele vejen op langs vestkysten, men de to områder hvor der er flest er Blåvand og Harboøre. Husene i Harboøre er generelt billigere end i Blåvand, så hvis prisen er vigtig anbefaler vi at du starter med at kigge her.

De øvrige huse er spredt ud over hele området, så det er muligt at finde et sommerhus (tæt) på den geografiske placering du måtte ønske.

Find dit sommerhus til 24 personer i Vestjylland her

Find dit sommerhus til 24 personer i Blåvand her

Find dit sommerhus til 24 personer i Harboøre her

Alt er muligt: Weekendophold, miniferie og hele uger

Man kan leje et sommerhuse til 24 personer i Vestjylland fra 2 overnatninger og opefter. Det giver en meget høj grad af fleksibilitet som betyder, at du kan skræddersy dit ophold sådan at det opfylder alle dine ønsker og krav.

Du kan planlægge alt lige fra weekendophold og miniferie til ophold i hele uger i et sommerhus til 24 personer i Vestjylland. Tag af sted sammen med venner eller familie, og nyd nogle hyggelige dage i et skønt beliggende sommerhus.

Et poolhus er lige sagen

De fleste sommerhuse til 24 personer med swimmingpool ligger i Vestjylland. Derfor er du i den heldige situation at du har landets største udvalg af poolhuse til 24 personer at vælge imellem.

Det anbefaler vi at du benytter dig af, og derved sikrer et ophold i et sommerhus, som er i en klasse for sig selv. Det er nemlig en helt særlig luksus at have sin egen pool i så stort et sommerhus; det føles næsten som om man har fri adgang til sin helt egen svømmehal, som altid er åben.

I behøver hverken at tage hensyn til vejret eller til årstiderne når I har jeres egen pool – for der er altid dejligt varmt i sommerhusets store pool afdeling.

Det er simpelthen forkælelse ud over alle grænser, og børnene vil elske at lege, svømme og boltre sig i vandet.

Se sommerhuse til 24 personer i Vestjylland med pool her

sommerhus 24 personer vestjylland privat pool_160-A3001
Emne nr. 160-A3001.

Prisgaranti og kundeservice

Uanset om du vælger det ene eller det andet sommerhus til 24 personer i Vestjylland, vil du være dækket af Felines prisgaranti. Vi lover kort og godt at der ikke er én eneste blandt vores konkurrenter som tilbyder dit foretrukne sommerhus til en lavere pris end os. Skulle der ske en smutter i vores priskontrol overfører vi uden vrøvl hele prisforskellen direkte til din konto.

Hvis du har nogen spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus til 24 personer i Vestjylland, er du naturligvis meget velkommen til at ringe til vores kundeafdeling på tlf. 8724 2251 eller sende en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 79 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

 • Sommerhus til leje uge 42

  Danmark er et dejligt sted at holde ferie året rundt, men særligt om efteråret er det kærkomment med en ferie, hvor naturen, fælles aktiviteter og oplevelser er i højsædet. Og ikke mindst muligheden for at slappe af og samle kræfter væk fra hjemmet og hverdagen.
  Leje af sommerhus i efterårsferien 332-020145
 • Leje af sommerhus i efterårsferien

  Efteråret er den perfekte årstid til en familieferie, og der er ingen grund til at rejse udenlands, for Danmark har masser af skønne ferieboliger. Uanset om I er til friluftsliv med naturoplevelser, eller til byferie med kultur, shopping og seværdigheder, så har Danmark den helt rigtige destination.
  Efterårsferie Danmark 349-5005
 • Billigt sommerhus i efterårsferien

  Nyd efterårsferien i Danmark, hvor naturens farver er allersmukkest. Overalt i landet er der rig mulighed for at opleve disse i de store skove, de bakkede landskaber og farvestrålende enge. Og så glæder seværdigheder og attraktioner, hyggelige landsbyer og handelsbyer sig til at få besøg.
  Efterårsferie Danmark billig 130-I55300
Vis alle artikler om Danmark