Feline tilbyder til hver en tid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse til 24 personer ved Vesterhavet. Det betyder at du enkelt og sikkert kan få overblikket over alle mulighederne.
Vælg mellem 59 sommerhuse Destinationer under Vesterhavet
sommerhus vesterhavet 24 personerl_130-C04044
Emne nr. 130-C04044.

Lej dit sommerhus til 24 personer ved Vesterhavet her!

Der findes sommerhuse til 24 personer hele vejen op langs Vesterhavet, og derfor kan du uden problemer finde præcis det sommerhus, som opfylder dine ønsker og behov.

Find dit sommerhus til 24 personer ved Vesterhavet her

Vælg det antal overnatninger der passer dig

Det er muligt at leje et sommerhus til 24 personer ved Vesterhavet fra 2 overnatninger og opefter. Derfor kan du arrangere flere forskellige typer ophold, og skræddersy ét, som passer perfekt til dig.

Weekendophold, miniferie og selvfølgelig også ophold af 1-2 ugers varighed er de mest populære, men skulle du ønske noget andet, kan det også lade sig gøre.

Et sommerhus med swimmingpool er luksus i en klasse for sig selv. Alt er større i et sommerhus med plads til 24 personer, og det gælder selvfølgelig også poolen. Det er næsten som at have sin egen svømmehal, og der er ingen tvivl om at børnene virkelig vil elske at svømme og lege i vandet. Se sommerhuse til 24 personer ved Vesterhavet med pool her

sommerhus vesterhavet 24 personer pool_130-C79167
Emne nr. 130-C79167.

Se sommerhuse til 24 personer ved Vesterhavet med pool her

Prisgaranti og kundeservice

Der er prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem Feline; det gælder naturligvis også når der er tale om et sommerhus til 24 personer ved Vesterhavet. Det betyder kort og godt at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som tilbyder dit foretrukne sommerhus til en lavere pris end os.

Skulle der opstå en smutter i vores priskontrol, overfører vi uden vrøvl hele differencen til din konto. Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus til 24 personer ved Vesterhavet, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Ring på tlf 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 59 sommerhuse

Andre artikler om Vesterhavet

 • Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Kun 150 m fra Vesterhavet, på en rigtig dejlig, kuperet klitgrund i Bjerregård ved Hvide Sande, ligger dette smagfuldt indrettede sommerhus til 6 personer.
 • Sommerhus Vesterhavet uge 42

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Vesterhavet uge 42. Du kan nemt finde det helt rigtige sommerhus hos os.
  Vesterhavet uge 42 Emne nr. 190-502
 • Sommerhus Vesterhavet privat

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Vesterhavet privat. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Vesterhavet privat Emne nr. 325-316
Vis alle artikler om Vesterhavet

Andre artikler