Her finder du altid det største udvalg af sommerhuse til 24 personer i Nordjylland. Du kan frit vælge det antal overnatninger du ønsker - enkelt og sikkert.
Vælg mellem 19 sommerhuse Destinationer under Nordjylland
sommerhus 24 personer nordjylland_130-A20950
Emne nr. 130-A20950.

Lej dit sommerhus til 24 personer i Nordjylland her!

Her finder du altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse til 24 personer i Nordjylland. Det giver dig overblik over alle mulighederne på en enkel og sikker måde.

Find dit sommerhus til 24 personer i Nordjylland her

Vælg mellem weekendophold, miniferie og ”rigtig” ferie

Et sommerhus til 24 personer i Nordjylland er det perfekte valg nå flere sæt venner eller familiemedlemmer vil have nogle hyggelige dage sammen. I kan leje et sommerhus til 24 personer i Nordjylland fra 2 overnatninger og opefter.

Det giver en stor fleksibilitet – og det betyder at du kan arrangere weekendophold, miniferie og selvfølgelig også en ”rigtig” ferie på 1 til 2 uger.

Et poolhus til 24 personer er rendyrket luksus

Der er swimmingpool i de fleste nordjyske sommerhuse i denne størrelse, og det er da også vores anbefaling at du vælger et hus med pool. Alt er bare større i et sommerhus med plads til 24 personer, og det gælder selvfølgelig også poolafdelingen.

Det er næsten som at have sin helt egen svømmehal, som altid er åben. Børnene vil elske at lege og boltre sig i vandet, mens de voksne hygge sig lige ved siden af.

En pool giver også den fordel at I hverken er afhængige af vejret eller årstiden for at få en dukkert. Der er altid dejligt varmt i sommerhusets pool afdeling, hvor det fristende vand venter.

Se alle poolhuse til 24 personer i Nordjylland her

sommerhus 24 personer nordjylland pool_130-A20950
Emne nr. 130-A20950.

Prisgaranti og kundeservice

Der er prisgaranti på samtlige sommerhuse som udlejes gennem Feline. Det betyder at vi garanterer dig, at der ikke er nogen af vores konkurrenter som tilbyder dit foretrukne sommerhus til 24 personer i Nordjylland til en lavere pris end vi gør. Skulle der ske en smutter i vores priskontrol, udbetaler vi med et smil hele differencen direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus til 24 personer i Nordjylland, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 8724 2251 eller på info@feline.dk.

Vælg mellem 19 sommerhuse

Andre artikler om Nordjylland

Vis alle artikler om Nordjylland

Andre artikler