Hos Feline finder du altid det største udvalg af Last Minute sommerhuse til 24 personer overalt i Danmark. Se alle nedsatte sommerhuse her på siden, og slå til når du finder et der opfylder dine ønsker og behov.
Vælg mellem 155 sommerhuse Destinationer under Danmark
sommerhus 24 personer last minute

Lej dit sommerhus til 24 personer med Last Minute rabat her!

Antallet af Last Minute sommerhuse ændrer sig fra dag til dag, så hvis du ikke lige fandt hvad du søgte i dag, så prøv at kigge igen i morgen.

Chancen for at et sommerhus bliver sat ned stiger i takt med at man nærmer sig en periode, hvor det ikke er blevet udlejet. Her ser vi ofte at lejeprisen bliver sat ned. Last minute tilbud kan også opstå som følge af at den oprindelige lejer pludselig er blevet nødt til at afbestille det sommerhus han ellers havde booket. Jo tættere man er på den oprindelige ankomstdato, jo højere vil rabatten typisk være.

Rabatter på 10 og 20% er de mest almindelige, men det er ikke usædvanligt at der også er mulighed for at spare mindst 30%. Besparelser på 50% eller mere ser vi ikke så tit; de opstår som regel kun på grund af meget kortfristede afbud.

Når du finder et last minute sommerhus som opfylder dine ønsker til pris, beliggenhed og indretning, anbefaler vi at du booker det så hurtigt som muligt.

Find dit sommerhus til 24 personer med en last minute rabat på mindst 10% her

Find dit sommerhus til 24 personer med en last minute rabat på mindst 20% her

Find dit sommerhus til 24 personer med en last minute rabat på mindst 30% her

Find dit sommerhus til 24 personer med en last minute rabat på mindst 50% her

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket sommerhus til 24 personer med last minute rabat du beslutter dig for, er du dækket af Felines prisgaranti. Vi garanterer kort sagt at ingen af vores konkurrenter tilbyder sommerhuset til en lavere pris end os. Skulle der opstå en smutter i vores priskontrol, udbetaler vi uden vrøvl hele differencen til dig.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus til 24 personer med last minute rabat, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeafdeling.

Vælg mellem 155 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

 • Sommerhus til leje uge 42

  Danmark er et dejligt sted at holde ferie året rundt, men særligt om efteråret er det kærkomment med en ferie, hvor naturen, fælles aktiviteter og oplevelser er i højsædet. Og ikke mindst muligheden for at slappe af og samle kræfter væk fra hjemmet og hverdagen.
  Leje af sommerhus i efterårsferien 332-020145
 • Leje af sommerhus i efterårsferien

  Efteråret er den perfekte årstid til en familieferie, og der er ingen grund til at rejse udenlands, for Danmark har masser af skønne ferieboliger. Uanset om I er til friluftsliv med naturoplevelser, eller til byferie med kultur, shopping og seværdigheder, så har Danmark den helt rigtige destination.
  Efterårsferie Danmark 349-5005
 • Billigt sommerhus i efterårsferien

  Nyd efterårsferien i Danmark, hvor naturens farver er allersmukkest. Overalt i landet er der rig mulighed for at opleve disse i de store skove, de bakkede landskaber og farvestrålende enge. Og så glæder seværdigheder og attraktioner, hyggelige landsbyer og handelsbyer sig til at få besøg.
  Efterårsferie Danmark billig 130-I55300
Vis alle artikler om Danmark