Der findes en lang række skønt beliggende sommerhuse til 20 personer i Vestjylland, hele vejen op langs vestkysten. Det betyder at du uden problemer kan finde præcis det sommerhus som opfylder dine ønsker til beliggenhed og indretning.
Vælg mellem 158 sommerhuse Destinationer under Danmark
sommerhus 20 personer vestjylland_130-C19200
Emne nr. 130-C19200.

Lej dit sommerhus til 20 personer i Vestjylland her!

Feline tilbyder altid det største udvalg af sommerhuse til 20 personer i Vestjylland. Derfor kan du enkelt og sikkert få overblik over alle mulighederne ét sted, hvilket sparer dig for tid og besvær.

Weekendophold, miniferie og ”rigtig” ferie

Du bestemmer selv hvor mange overnatninger du har brug for. Det er muligt at vælge fra 2 overnatninger og opefter, og derfor er det muligt at sammensætte fuldstændigt individuelle ophold. Forskellige mennesker har forskellige behov, men uanset hvad du søger kan du uden tvivl finde det her på siden.

Se sommerhuse i Vestjylland med 2 overnatninger

Se sommerhuse i Vestjylland med 3 overnatninger

Se sommerhuse i Vestjylland med varighed på 1 uge

Se sommerhuse i Vestjylland med varighed på 2 uger

Poolhuse til 20 personer i Vestjylland

For børnefamilier er der intet, absolut intet, som når op på siden af et sommerhus med swimmingpool. Børnene vil elske pool afdelingen ud over alle grænser, og vil jublende og glædesstrålende svømme og lege i det tiltrækkende vand.

Glæd jer til et skønt ophold og nyd den helt særlige luksus det er, at have sin egen pool.

sommerhus 20 personer vestjylland pool_130-C19200
Emne nr. 130-C19200.

Se sommerhuse til 20 personer i Vestjylland med pool

Last minute sommerhuse til 20 personer i Vestjylland

Det sker løbende at et sommerhus til 20 personer i Vestjylland bliver nedsat. Jo kortere tid der er til en periode hvor et hus ikke er blevet udlejet, jo større sandsynlighed er der for at prisen bliver sat ned.

Du kan altid se det største udvalg af sommerhuse med rabat hos Feline. Din besparelse vil mindst være 10% af lejeprisen, men du kan også være heldig at spare endnu mere. Det sker af og til at der kommer en afbestilling i allersidste øjeblik, og så kan du være så heldig at få en besparelse på 50% eller endda endnu mere af lejeprisen.

Hvis du finder et nedsat sommerhus som du synes godt om, er det vores anbefaling at du booker det hurtigst muligt, da der ikke er nogen garanti for at det også er ledigt på et senere tidspunkt.

Herunder kan du se alle de sommerhuse til 20 personer i Vestjylland, som i øjeblikket er nedsat. Der er ret stor udskiftning, så vi kan ikke garantere at der altid er et sommerhus med en bestemt rabat. Typisk vil der dog altid være huse med 10 og 20 procent nedslag i prisen. Rabatter på 30 og 50 procent er mere sjældne, men de er der – og hvorfor skulle det ikke være dig der var heldig at finde et af dem?

Se last minute sommerhuse til 20 personer i Vestjylland med 10 % rabat

Se last minute sommerhuse til 20 personer i Vestjylland med 20 % rabat

Se last minute sommerhuse til 20 personer i Vestjylland med 30 % rabat

Se last minute sommerhuse til 20 personer i Vestjylland med 50 % rabat

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket sommerhus til 20 personer i Vestjylland du måtte beslutte dig for at leje, er du dækket af Felines prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi garanterer, at der ikke er nogen af vores konkurrenter som har sommerhuset til en lavere pris end os. Skulle der ske en smutter i vores priskontrol overfører vi med et smil hele prisforskellen til din konto.

Hvis du er i tvivl om noget eller har særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus til 20 personer i Vestjylland, er du naturligvis velkommen til at kontakte vores kundeafdeling. Ring til os på tlf. 8724 2251 eller send os en mail på info@feline.dk, så vender vi hurtigt tilbage.

Vælg mellem 158 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

 • Sommerhus til leje uge 42

  Danmark er et dejligt sted at holde ferie året rundt, men særligt om efteråret er det kærkomment med en ferie, hvor naturen, fælles aktiviteter og oplevelser er i højsædet. Og ikke mindst muligheden for at slappe af og samle kræfter væk fra hjemmet og hverdagen.
  Leje af sommerhus i efterårsferien 332-020145
 • Leje af sommerhus i efterårsferien

  Efteråret er den perfekte årstid til en familieferie, og der er ingen grund til at rejse udenlands, for Danmark har masser af skønne ferieboliger. Uanset om I er til friluftsliv med naturoplevelser, eller til byferie med kultur, shopping og seværdigheder, så har Danmark den helt rigtige destination.
  Efterårsferie Danmark 349-5005
 • Billigt sommerhus i efterårsferien

  Nyd efterårsferien i Danmark, hvor naturens farver er allersmukkest. Overalt i landet er der rig mulighed for at opleve disse i de store skove, de bakkede landskaber og farvestrålende enge. Og så glæder seværdigheder og attraktioner, hyggelige landsbyer og handelsbyer sig til at få besøg.
  Efterårsferie Danmark billig 130-I55300
Vis alle artikler om Danmark