Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus i Danmark. Du kan uden nogen problemer finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 39.947 sommerhuse Destinationer under Danmark
Privat udlejning af sommerhus i Danmark Emne nr.: 130-I56311
Emne nr. 130-I56311

Privat udlejning af sommerhus i Danmark - du får det største udvalg her!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg af private sommerhuse til leje i Danmark. Døgnet rundt, hele året rundt. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige privat sommerhus til leje i Danmark.

Privat sommerhusudlejning i Danmark - overblik og tryghed

Alle de sommerhuse der udlejes i Danmark er ejet af private ejere, som har valgt at dele glæden ved holde ferie i dem med forventningsfulde turister. Derfor er det reelt kun muligt at leje et privat sommerhus i Danmark.

Når du vælger at leje et privat sommerhus i Danmark hos Feline får du stribevis af fordele:

 • Du kan enkelt og sikkert finde de private sommerhuse til leje i Danmark der har den bedste beliggenhed i forhold til dine ønsker, fordi udvalget er størst her på siden
 • Det koster dig ikke noget som helst ekstra at booke sommerhuset via os
 • Der er fuld prisgaranti på samtlige sommerhuse, som lejes gennem os
 • Hvis du har spøgsmål er vores kundeafdeling til hver en tid klar til at hjælpe
 • Du kan vælge at tilkøbe slutrengøring hvis ikke I selv ønsker at gøre rent før I forlader sommerhuset
 • Du kan vælge at tilkøbe en afbestillingsforsikring sådan at dine penge er sikret, hvis uheldet skulle være ude

Se private sommerhuse til leje i Danmark her

Privat udlejning af sommerhus i Danmark - gratis fordele for dig

Disse fordele koster dig ikke så meget som én krone. Vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse, så du vil altid få markedets billigste pris på et privat sommerhus til leje i Danmark hos Feline Holidays.

Privat sommerhusudlejning i Danmark - Sådan får du flest mulige private sommerhuse til leje i Danmark at vælge mellem

Det er vældig populært at holde sommerferie i et privat sommerhus i Danmark, og derfor er der også rift om dem. Jo før du begynder at søge efter et privat sommerhus i Danmark til familiens ferie, jo bedre muligheder er der for et finde et sommerhus, som opfylder alle dine ønsker.

Privat udlejning af sommerhus i Danmark med prisgaranti

Når du har fundet det privat sommerhus i Danmark, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne privat sommerhus i Danmark til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en smutter i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Pengene bliver overført direkte til din konto.

Se private sommerhuse til leje i Danmark her

Privat udlejning af sommerhus i Danmark - vi hjælper gerne

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus i Danmark, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Skønt. Dejligt med en overskuelig hjemmeside og god/hurtig respons.

Nem og overskuelig booking.

Meget tilfredse ;-) Har gennem flere år lejet sommerhuse og ferielejligheder gennem Feline og vi er meget, meget tilfredse. Det er nemt at booke og man får hurtigt svar og bekræftelse. Vi har en enkelt gang pga. sygdom, været nødt til at afbestille og det var uden problemer. God og overskuelig hjemmeside.

Vælg mellem 39.947 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

 • Sommerhus til leje uge 42

  Danmark er et dejligt sted at holde ferie året rundt, men særligt om efteråret er det kærkomment med en ferie, hvor naturen, fælles aktiviteter og oplevelser er i højsædet. Og ikke mindst muligheden for at slappe af og samle kræfter væk fra hjemmet og hverdagen.
  Leje af sommerhus i efterårsferien 332-020145
 • Leje af sommerhus i efterårsferien

  Efteråret er den perfekte årstid til en familieferie, og der er ingen grund til at rejse udenlands, for Danmark har masser af skønne ferieboliger. Uanset om I er til friluftsliv med naturoplevelser, eller til byferie med kultur, shopping og seværdigheder, så har Danmark den helt rigtige destination.
  Efterårsferie Danmark 349-5005
 • Billigt sommerhus i efterårsferien

  Nyd efterårsferien i Danmark, hvor naturens farver er allersmukkest. Overalt i landet er der rig mulighed for at opleve disse i de store skove, de bakkede landskaber og farvestrålende enge. Og så glæder seværdigheder og attraktioner, hyggelige landsbyer og handelsbyer sig til at få besøg.
  Efterårsferie Danmark billig 130-I55300
Vis alle artikler om Danmark