Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i en feriebolig til privat udlejning i en weekend. Du kan uden problemer finde den helt rigtige feriebolig hos os.
Vælg mellem 22.970 sommerhuse Destinationer under Danmark
Privat udlejning af feriebolig weekend Emne nr.: 130-C06203
Emne nr. 130-C06203

Privat udlejning af feriebolig weekend - se det største udvalg her!

Hos Feline Holidays finder du til hver en tid det største udvalg af private ferieboliger til udlejning i en weekend. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Privat udlejning af feriebolig weekend - overblik og tryghed

Alle de ferieboliger der udlejes i Danmark er ejet af private ejere, som har valgt at dele glæden ved holde ferie i dem med glade feriegæster. Derfor er det reelt kun muligt at leje en privat feriebolig i en weekend.

Når du vælger at leje en privat feriebolig i en weekend hos Feline får du mange fordele:

 • Du kan enkelt og sikkert finde de ferieboliger som har den bedste beliggenhed i forhold til dine ønsker, fordi udvalget er størst hos Feline
 • Det koster dig ikke noget som helst ekstra at booke din foretrukne feriebolig via os
 • Der er 100% prisgaranti på alle de ferieboliger, som bookes gennem os
 • Er du i tvivl om noget er vores kundeafdeling til hver en tid klar til at hjælpe
 • Du kan vælge at tilkøbe slutrengøring hvis ikke I selv gider at gøre rent før afrejse
 • Du kan vælge at tilkøbe en forsikring således at du får dine penge tilbage, hvis uheldet skulle være ude

Se ferieboliger til privat udlejning i en weekend her

Privat udlejning af feriebolig weekend - gratis fordele for dig

Det koster dig intet som helst at få de mange fordele. Vi lover at der ikke er nogen udlejningsbureauer som udlejer din foretrukne feriebolig i en weekend til en billigere pris end os.

Privat udlejning af feriebolig weekend - På denne måde får du det højeste antal af privat udlejning af ferieboliger i en weekend at vælge imellem

Jo før du går på jagt efter en feriebolig, jo flere vil du have at vælge imellem. Nok så væsentligt er det dog, at du på denne måde forbedrer dine chancer for at leje præcis den feriebolig i en weekend, som du helst vil have.

Privat udlejning af feriebolig weekend med prisgaranti

Uanset hvilken privat feriebolig i en weekend du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer din foretrukne feriebolig til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en smutter i vores kontrol af konkurrenternes pris, godtgør vi dig hele differencen i prisen. Beløbet vil blive indsat ganske enkelt på din konto.

Se ferieboliger til privat udlejning i en weekend her

Privat udlejning af feriebolig weekend - vi hjælper gerne

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter en privat feriebolig i en weekend, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Nemt og dejligt via hjemmesiden.

Booking af feriebolig i Spanien hos Feline.dk. Ved opkald rigtig fin service og samtale omkring boligen. Booking på nettet nem og meget enkel. Vi glæder os til at rejse ned og holde ferie i boligen og se om det lever op til de forventninger vi har. Der er mange gode billeder af boligen så man kan se hvad man lejer.

Vælg mellem 22.970 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

 • Sommerhus til leje uge 42

  Danmark er et dejligt sted at holde ferie året rundt, men særligt om efteråret er det kærkomment med en ferie, hvor naturen, fælles aktiviteter og oplevelser er i højsædet. Og ikke mindst muligheden for at slappe af og samle kræfter væk fra hjemmet og hverdagen.
  Leje af sommerhus i efterårsferien 332-020145
 • Leje af sommerhus i efterårsferien

  Efteråret er den perfekte årstid til en familieferie, og der er ingen grund til at rejse udenlands, for Danmark har masser af skønne ferieboliger. Uanset om I er til friluftsliv med naturoplevelser, eller til byferie med kultur, shopping og seværdigheder, så har Danmark den helt rigtige destination.
  Efterårsferie Danmark 349-5005
 • Billigt sommerhus i efterårsferien

  Nyd efterårsferien i Danmark, hvor naturens farver er allersmukkest. Overalt i landet er der rig mulighed for at opleve disse i de store skove, de bakkede landskaber og farvestrålende enge. Og så glæder seværdigheder og attraktioner, hyggelige landsbyer og handelsbyer sig til at få besøg.
  Efterårsferie Danmark billig 130-I55300
Vis alle artikler om Danmark