Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i en privat feriebolig i Frankrig. Du finder nemt finde den helt rigtige feriebolig her på siden.
Se private ferieboliger i Frankrig Destinationer under Frankrig
Frankrig Emne nr. 257-FR8485.652.1
Emne nr. 257-FR8485.652.1

Privat udlejning af feriebolig i Frankrig - du får når som helst det største udvalg hos Feline!

Hos Feline Holidays finder du når som helst det største udvalg af private ferieboliger til leje i Frankrig. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af feriebolig i Frankrig - overblik og tryghed

Alle de ferieboliger der udlejes i Frankrig er i privat eje. Derfor kan det faktisk kun lade sig gøre at leje en privat feriebolig i Frankrig.

Når du vælger at leje en privat feriebolig i Frankrig hos Feline får du en hel stribe af fordele:

 • Du kan nemt finde de private ferieboliger til leje i Frankrig som byder på den bedste beliggenhed i forhold til dine behov, fordi udvalget er størst her på siden
 • Det koster dig ikke én eneste krone ekstra at leje ferieboligen gennem os
 • Der er 100% prisgaranti på alle de ferieboliger, som bookes gennem os
 • Er du i tvivl om noget er vores kundeafdeling til hver en tid klar til at hjælpe
 • Du kan vælge at tilkøbe slutrengøring hvis ikke I selv gider at gøre rent før afrejse
 • Du kan vælge at tilkøbe en afbestillingsforsikring sådan at du får dine penge tilbage, hvis uheldet skulle være ude

Se private ferieboliger til leje i Frankrig her

Privat udlejning af feriebolig i Frankrig - gratis fordele for dig

Det koster dig ikke noget som helst at få de mange fordele. Vi lover at der ikke er andre udlejningsbureauer som udlejer din foretrukne privat feriebolig i Frankrig til en lavere pris end den, du finder hos os.

Privat udlejning af feriebolig i Frankrig - På denne måde får du de fleste private ferieboliger til leje i Frankrig at vælge mellem

Det er meget populært at holde årets sommerferie i en privat feriebolig i Frankrig, og derfor er husene også særdeles efterspurgte.Jo før du går i gang med at gå på jagt efter en privat feriebolig i Frankrig til årets ferie, jo bedre odds er der for et finde en feriebolig, som matcher alle dine krav.

Privat udlejning af feriebolig i Frankrig med prisgaranti

Alle ferieboliger som udlejes igennem Feline Holidays er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer din foretrukne privat feriebolig i Frankrig til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele forskellen i prisen. Summen bliver indsat simpelthen på din konto.

Se private ferieboliger til leje i Frankrig her

Privat udlejning af feriebolig i Frankrig - vi hjælper gerne

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter en privat feriebolig i Frankrig, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Fantastisk hurtig og reel behandling af booking ------- gør det gerne igen :-)

God hjemmeside.

Positiv og imødekommende telefonsamtale. Meget behjælpsom.

Se private ferieboliger i Frankrig

Andre artikler om Frankrig

 • Feriebolig Frankrig

  Lad jeres næste vellykkede ferie gå til Frankrig: Et land, som byder på skønne naturoplevelser, gastronomi i høj kvalitet, vidunderlige strande samt en smuk og atmosfærefyldt hovedstad, der et fyldt med topattraktioner og seværdigheder i verdensklasse.
  Billede fra Frankrig af vin og ost på et bord i en vinmark