Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et privat feriebolig i Danmark. Du kan let finde den helt rigtige feriebolig her på siden.
Se private ferieboliger i Danmark Destinationer under Danmark
Privat udlejning af feriebolig i Danmark Emne nr.: 130-A01831
Emne nr. 130-A01831

Privat udlejning af feriebolig i Danmark - du får det største udvalg her på siden!

Hos os finder du når som helst det største udvalg af private ferieboliger til leje i Danmark. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af feriebolig i Danmark - overblik og tryghed

Alle de ferieboliger der udlejes i Danmark er i privat eje. Derfor kan det faktisk kun lade sig gøre at leje et privat feriebolig i Danmark.

Når du vælger at leje et privat feriebolig i Danmark hos Feline får du mange fordele:

 • Du kan på et øjeblik finde de private ferieboliger til leje i Danmark som byder på den bedste beliggenhed i forhold til dine ønsker, fordi udvalget er størst her på siden
 • Det koster dig ikke én eneste krone ekstra at booke ferieboligert gennem os
 • Der er 100% prisgaranti på alle de ferieboliger, som lejes gennem os
 • Er du i tvivl om noget er vi til hver en tid klar til at hjælpe
 • Du kan vælge at tilkøbe slutrengøring hvis ikke I selv gider at gøre rent før I forlader ferieboligert
 • Du kan vælge at tilkøbe en forsikring sådan at du får dine penge tilbage, hvis uheldet skulle være ude

Se private ferieboliger til leje i Danmark her

Privat udlejning af feriebolig i Danmark - gratis fordele for dig

Det betaler ikke så som én eneste krone for at opnå de mange fordele. Vi lover at der ikke er nogen udlejningsbureauer der kan tilbyde din foretrukne privat feriebolig i Danmark til en billigere pris end os.

Privat udlejning af feriebolig i Danmark - Sådan får du det højeste antal af private ferieboliger til leje i Danmark at vælge mellem

Det er meget populært at holde årets sommerferie i et privat feriebolig i Danmark, og derfor er der også stor efterspørgsel efter dem. Jo tidligere du går i gang med at gå på udkig efter et privat feriebolig i Danmark til familiens ferie, jo bedre muligheder er der for et finde en feriebolig, som matcher alle dine krav.

Privat udlejning af feriebolig i Danmark med prisgaranti

Når du vælger at leje et privat feriebolig i Danmark hos Feline, vil du selvfølgelig være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer din foretrukne privat feriebolig i Danmark til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores priskontrol, refunderer vi dig hele prisforskellen. Beløbet vil blive overført direkte til din konto.

Se private ferieboliger til leje i Danmark her

Privat udlejning af feriebolig i Danmark - vi hjælper gerne

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat feriebolig i Danmark, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Meget hurtig ekspedition og venlig tone i både tale og e-mail.

Kan varmt anbefales, der er altid styr på tingene. Jeg har flere gange lejen feriebolig gennem Feline, og har altid været godt tilfreds.

Se private ferieboliger i Danmark

Andre artikler om Danmark

 • Sommerhus til leje uge 42

  Danmark er et dejligt sted at holde ferie året rundt, men særligt om efteråret er det kærkomment med en ferie, hvor naturen, fælles aktiviteter og oplevelser er i højsædet. Og ikke mindst muligheden for at slappe af og samle kræfter væk fra hjemmet og hverdagen.
  Leje af sommerhus i efterårsferien 332-020145
 • Leje af sommerhus i efterårsferien

  Efteråret er den perfekte årstid til en familieferie, og der er ingen grund til at rejse udenlands, for Danmark har masser af skønne ferieboliger. Uanset om I er til friluftsliv med naturoplevelser, eller til byferie med kultur, shopping og seværdigheder, så har Danmark den helt rigtige destination.
  Efterårsferie Danmark 349-5005
 • Billigt sommerhus i efterårsferien

  Nyd efterårsferien i Danmark, hvor naturens farver er allersmukkest. Overalt i landet er der rig mulighed for at opleve disse i de store skove, de bakkede landskaber og farvestrålende enge. Og så glæder seværdigheder og attraktioner, hyggelige landsbyer og handelsbyer sig til at få besøg.
  Efterårsferie Danmark billig 130-I55300
Vis alle artikler om Danmark