Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus til leje. Du kan let finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vælg mellem 39.534 sommerhuse Destinationer under Danmark
Privat sommerhusudlejning Emne nr.: 121-22-1202
Emne nr. 121-22-1202

Privat sommerhusudlejning - se det største udvalg her på siden!

Hos Feline finder du altid det største udvalg af private sommerhuse til leje. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat sommerhusudlejning - overblik og tryghed

Alle de sommerhuse der udlejes i Danmark er ejet af private ejere, som har valgt at dele glæden ved at opholde sig i dem med glade feriegæster. Derfor kan det faktisk kun lade sig gøre at leje et privat sommerhus til leje.

Når du vælger at søge efter et sommerhus til leje af private hos Feline får du en hel stribe af fordele:

 • Du kan på et øjeblik finde de private sommerhuse til leje der har den bedste beliggenhed i forhold til dine behov, fordi vi har det største udvalg
 • Det koster dig ikke noget som helst ekstra at booke dit foretrukne sommerhus hos os
 • Der er fuld prisgaranti på alle de sommerhuse, som lejes gennem os
 • Hvis du har spøgsmål er vi til hver en tid klar til at hjælpe
 • Du har mulighed for at tilvælge slutrengøring hvis ikke I selv ønsker at gøre rent før afrejse
 • Du kan vælge at tilkøbe en afbestillingsforsikring således at du får dine penge tilbage, hvis uheldet skulle være ude

Se private sommerhuse til leje her

Lej privat sommerhus hos Feline og få gratis fordele

Disse fordele er helt gratis for dig. Vi har prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem os, så du får altid markedets laveste pris på et privat sommerhus til leje hos os.

Privat sommerhusudlejning - På denne måde får du de fleste private sommerhuse til leje at vælge mellem

Det er meget populært at holde ferie i et privat sommerhus til leje, og derfor er sommerhusene også meget efterspurgte.Jo tidligere du starter med at søge efter et privat sommerhus til leje til årets ferie, jo bedre odds er der for et finde et sommerhus, som matcher alle dine krav.

Privat sommerhusudlejning med prisgaranti

Uanset hvilket sommerhus til leje af private du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne privat sommerhus til leje til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele prisforskellen. Beløbet indsættes direkte på din konto.

Se private sommerhuse til leje her

Privat sommerhusudlejning - vi hjælper gerne

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus til leje, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251. Lej privat sommerhus hos Feline, enkelt og sikkert.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Let og nemt, ingen problemer.

Vælg mellem 39.534 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

 • Sommerhus til leje uge 42

  Danmark er et dejligt sted at holde ferie året rundt, men særligt om efteråret er det kærkomment med en ferie, hvor naturen, fælles aktiviteter og oplevelser er i højsædet. Og ikke mindst muligheden for at slappe af og samle kræfter væk fra hjemmet og hverdagen.
  Leje af sommerhus i efterårsferien 332-020145
 • Leje af sommerhus i efterårsferien

  Efteråret er den perfekte årstid til en familieferie, og der er ingen grund til at rejse udenlands, for Danmark har masser af skønne ferieboliger. Uanset om I er til friluftsliv med naturoplevelser, eller til byferie med kultur, shopping og seværdigheder, så har Danmark den helt rigtige destination.
  Efterårsferie Danmark 349-5005
 • Billigt sommerhus i efterårsferien

  Nyd efterårsferien i Danmark, hvor naturens farver er allersmukkest. Overalt i landet er der rig mulighed for at opleve disse i de store skove, de bakkede landskaber og farvestrålende enge. Og så glæder seværdigheder og attraktioner, hyggelige landsbyer og handelsbyer sig til at få besøg.
  Efterårsferie Danmark billig 130-I55300
Vis alle artikler om Danmark