Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et privat luksus sommerhus med pool. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 3.565 sommerhuse Destinationer under Danmark
Privat sommerhus til leje luksus Emne nr.: 130-G51270
Emne nr. 130-G51270

Privat sommerhus til leje luksus - du får det største udvalg hos os!

Hos Feline Holidays finder du altid det største udvalg af private luksus sommerhuse med pool. Døgnet rundt, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat sommerhus til leje luksus - overblik og tryghed

Alle de sommerhuse der udlejes i Danmark er ejet af private ejere, som har valgt at dele glæden ved holde ferie i dem med forventningsfulde feriegæster. Derfor kan det faktisk kun lade sig gøre at leje et privat luksus sommerhus med pool.

Når du vælger at leje et privat luksus sommerhus med pool hos Feline får du mange fordele:

 • Du kan nemt finde de private luksus sommerhuse med pool som byder på den bedste beliggenhed i forhold til dine behov, fordi udvalget er størst her på siden
 • Det koster dig ikke noget som helst ekstra at booke sommerhuset hos os
 • Der er 100% prisgaranti på samtlige sommerhuse, som lejes gennem os
 • Hvis du har spøgsmål er vores kundeafdeling altid klar til at hjælpe
 • Du kan vælge at tilkøbe slutrengøring hvis ikke I selv ønsker at gøre rent før I forlader sommerhuset
 • Du kan vælge at tilkøbe en afbestillingsforsikring således at du får dine penge tilbage, hvis uheldet skulle være ude

Se private luksus sommerhuse med pool her

Privat sommerhus til leje luksus - gratis fordele for dig

Når du lejer et privat luksus sommerhus med pool hos Feline betaler du intet som helst ekstra for de mange fordele. Der er prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes igennem os, så derfor får du altid markedets billigste pris på et privat luksus sommerhus med pool hos os.

Privat sommerhus til leje luksus - På denne måde får du de fleste private luksus sommerhuse med pool at vælge mellem

Jo tidligere du kommer i gang med at lede efter et privat luksus sommerhus med pool, jo flere vil der være, som du kan vælge imellem. Lige så væsentligt er det imidlertid, at du på denne måde øger dine muligheder for at leje det privat luksus sommerhus med pool, som du helst vil holde ferie i.

Privat sommerhus til leje luksus med prisgaranti

Uanset hvilket privat luksus sommerhus med pool du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Det betyder ganske enkelt at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne privat luksus sommerhus med pool til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele forskellen i prisen. Pengene bliver overført direkte til din konto.

Se private luksus sommerhuse med pool her

Privat sommerhus til leje luksus - vi hjælper gerne

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat luksus sommerhus med pool, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Super god betjening. Nem og overskuelig hjemmeside. Smilende og imødekommende betjening over telefonen - alle spørgsmål er velkomne og bliver pænt besvaret ;)

Nem og overskuelig booking.

Vælg mellem 3.565 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

 • Sommerhus til leje uge 42

  Danmark er et dejligt sted at holde ferie året rundt, men særligt om efteråret er det kærkomment med en ferie, hvor naturen, fælles aktiviteter og oplevelser er i højsædet. Og ikke mindst muligheden for at slappe af og samle kræfter væk fra hjemmet og hverdagen.
  Leje af sommerhus i efterårsferien 332-020145
 • Leje af sommerhus i efterårsferien

  Efteråret er den perfekte årstid til en familieferie, og der er ingen grund til at rejse udenlands, for Danmark har masser af skønne ferieboliger. Uanset om I er til friluftsliv med naturoplevelser, eller til byferie med kultur, shopping og seværdigheder, så har Danmark den helt rigtige destination.
  Efterårsferie Danmark 349-5005
 • Billigt sommerhus i efterårsferien

  Nyd efterårsferien i Danmark, hvor naturens farver er allersmukkest. Overalt i landet er der rig mulighed for at opleve disse i de store skove, de bakkede landskaber og farvestrålende enge. Og så glæder seværdigheder og attraktioner, hyggelige landsbyer og handelsbyer sig til at få besøg.
  Efterårsferie Danmark billig 130-I55300
Vis alle artikler om Danmark