Et privat sommerhus Thy er den fuldendte ramme om et afslappende ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 1.244 sommerhuse Destinationer under Thy
Privat sommerhus thy Emne nr. 089-737
Emne nr. 089-737

Lej dit privat sommerhus Thy her!

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde et passende privat sommerhus Thy hos os. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige privat sommerhus Thy.

Disse fordele er 100 procent gratis for dig. Vi har prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem os, så du får altid markedets llaveste pris på et privat sommerhus Thy hos os.

På denne måde får du de fleste sommerhuse at vælge imellem

Der er hvert år stor efterspørgsel på sommerhuse, og derfor gælder det om at være så tidligt ude, som det nu er muligt.

Brugervurderinger

Super flotte omgivelser.  Opryddet og velholdt

Området og udsigten er ubeskrivelig lige ned til Limfjorden. Stille og roligt område med mulighed for lange gåture langs stranden. Tæt på Thisted by, dog uden at være inde midt i byen - kan kun anbefales.

Dejligt område! Vi så mange interessante ting.

Stille og roligt område, Vesterhavet tæt på, adgang til Hurup svømmebad er super.

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et privat sommerhus Thy hos Feline, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne privat sommerhus Thy til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores overvågning af konkurrenternes pris, udbetaler vi dig hele differencen. Pengene bliver overført direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus Thy, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Meget fin service, fulgte omgående op på supplerende spørgsmål og specielle ønsker til lejemålet.

Enkel og overskuelig hjemmeside. Feline havde lige det jeg søgte, perfekt med mulighed for miniferie. Kan varmt anbefales.

Super god service og gode sommerhuse. Har booket mange gange hos Feline og har været yderst tilfreds hver gang.

Vælg mellem 1.244 sommerhuse

Andre artikler om Thy

Vis alle artikler om Thy

Andre artikler

  1. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet