Glæd dig til et et par skønne dage sammen med familie eller venner i et privat sommerhus til 24 personer i en weekend. Du finder nemt det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 196 sommerhuse Destinationer under Danmark
privat sommerhus 24 personer weekend_090-33206
Emne nr. 090-33206.

Lej et privat sommerhus til 24 personer i en weekend her!

Hos Feline får du altid det største udvalg af private sommerhuse til 24 personer for en weekend. Det giver dig overblik over alle mulighederne – enkelt og sikkert.

Find et privat sommerhus til 24 personer i en weekend her (2 overnatninger)

Find et privat sommerhus til 24 personer i en weekend her (3 overnatninger)

Vi har weekend sommerhuse i hele Danmark

De fleste private sommerhuse til 24 personer i Danmark er beliggende langs Vesterhavet og på Djursland samt på Fyn, Langeland, Falster, Lolland og Sjælland.

Det betyder at du kan finde et sommerhus der har den beliggenhed som du ønsker dig, uanset hvilken del af Danmark weekend turen går til.

Du kan vælge mellem 2 og 3 overnatninger, og derfor har du mulighed for at planlægge weekenden sådan at I ankommer til sommerhuset enten fredag eller lørdag.

3 overnatninger er det bedste valg

Vi anbefaler dog at du går efter et ophold med 3 overnatninger. Det er der flere grunde til:

 • Det giver en mere afslappet weekend at I ankommer, pakker ud og kommer på plads om fredagen.
 • I får en hyggelig fredag aften sammen, og børnene vil elske at få en ekstra aften sammen.
 • I har hele lørdagen til hygge, udflugter, afslapning og hvad I nu ellers måtte ønske jer.
 • Udvalget af sommerhuse med 3 overnatninger vil som regel altid være større end med 2, så I får flere huse at vælge imellem.
 • Prisforskellen mellem 2 og 3 overnatninger er forholdsvis lille, så den ekstra dag vil ikke vælte budgettet.

Find et privat sommerhus til 24 personer i en weekend her (3 overnatninger)

Prisgaranti og kundeservice

Der er prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem Feline. Det gælder naturligvis også, når der er tale om et privat sommerhus til 24 personer for en weekend. Konkret betyder det at vi garanterer at der ikke er nogen af vores konkurrenter som udlejer dit foretrukne sommerhus til en lavere pris end os.

Skulle der ske en smutter i vores priskontrol, overfører vi uden vrøvl hele differencen til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus til 24 personer i en weekend, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeafdeling. Ring på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 196 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

 • Sommerhus til leje uge 42

  Danmark er et dejligt sted at holde ferie året rundt, men særligt om efteråret er det kærkomment med en ferie, hvor naturen, fælles aktiviteter og oplevelser er i højsædet. Og ikke mindst muligheden for at slappe af og samle kræfter væk fra hjemmet og hverdagen.
  Leje af sommerhus i efterårsferien 332-020145
 • Leje af sommerhus i efterårsferien

  Efteråret er den perfekte årstid til en familieferie, og der er ingen grund til at rejse udenlands, for Danmark har masser af skønne ferieboliger. Uanset om I er til friluftsliv med naturoplevelser, eller til byferie med kultur, shopping og seværdigheder, så har Danmark den helt rigtige destination.
  Efterårsferie Danmark 349-5005
 • Billigt sommerhus i efterårsferien

  Nyd efterårsferien i Danmark, hvor naturens farver er allersmukkest. Overalt i landet er der rig mulighed for at opleve disse i de store skove, de bakkede landskaber og farvestrålende enge. Og så glæder seværdigheder og attraktioner, hyggelige landsbyer og handelsbyer sig til at få besøg.
  Efterårsferie Danmark billig 130-I55300
Vis alle artikler om Danmark