Du sparer mindst 10% når du lejer et privat sommerhus til 24 personer på tilbud - men du kan også være heldig at få en endnu større besparelse.
Vælg mellem 147 sommerhuse Destinationer under Danmark
privat sommerhus 24 personer tilbud

Lej et privat sommerhus til 24 personer på tilbud her!

Hos Feline kan du altid finde det største udvalg af private sommerhuse til 24 personer på tilbud. Det giver dig overblik og sikrer, at du på enkelt og sikker vis kan finde det bedste tilbud.

Find et privat sommerhus til 24 personer på tilbud her

Hvor meget kan jeg spare?

Du vil altid spare minimum 10 procent af lejeprisen, men besparelser på mindst 20 eller 30% er ikke ualmindelige.

Det sker også at man finder et sommerhus med en rabat på 50% eller mere, men det er nu ikke så tit. Så store rabatter kommer typisk når en lejer bliver nødt til at aflyse sit ophold ganske få dage før ankomstdatoen, og der derfor kun er kort tid til at få udlejet huset til anden side.

Herunder kan du se det aktuelle udvalg af sommerhuse til 24 personer i Danmark, som er nedsat. Udvalget kan ændre sig fra dag til dag, så hold et vågent øje med det. Når du finder det rigtige sommerhus anbefaler vi at du booker det hurtigst muligt.

Find et privat sommerhus på tilbud med mindst 10% rabat her

Find et privat sommerhus på tilbud med mindst 20% rabat her

Find et privat sommerhus på tilbud med mindst 30% rabat her

Find et privat sommerhus på tilbud med mindst 50% rabat her

Hvordan finder jeg det bedste tilbud?

Der er godt og vel 100 sommerhuse med plads til 24 personer i Danmark. De fleste ligger i Jylland, resten på Fyn, Langeland, Sjælland, Lolland og Falster.

Når det viser sig at der er 28 dage til en periode hvor ét af dem ikke er udlejet, bliver prisen ofte sat ned. Der kan som nævnt også komme et afbud i sidste øjeblik, som medfører en meget stor besparelse.

Jo færre ønsker og krav du har til beliggenhed og indretning, jo flere sommerhuse vil du kunne vælge imellem. På den måde får du de bedste chancer for at leje et sommerhus med en stor besparelse.

Prisgaranti og kundeservice

Alle sommerhuse som udlejes gennem Feline er dækket af vores prisgaranti. Det gælder selvfølgelig også i de tilfælde, hvor der er tale om et privat sommerhus til 24 personer på tilbud.

I praksis betyder det at vi står inde for at der ikke er én eneste af vores konkurrenter som udlejer sommerhuset til en billigere pris end vi gør. Skulle der opstå en fejl i vores priskontrol, overfører vi uden vrøvl hele prisforskellen direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus på tilbud, er du meget velkommen til at ringe til vores kundeafdeling på tlf. 8724 2251 eller sende en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 147 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

 • Sommerhus til leje uge 42

  Danmark er et dejligt sted at holde ferie året rundt, men særligt om efteråret er det kærkomment med en ferie, hvor naturen, fælles aktiviteter og oplevelser er i højsædet. Og ikke mindst muligheden for at slappe af og samle kræfter væk fra hjemmet og hverdagen.
  Leje af sommerhus i efterårsferien 332-020145
 • Leje af sommerhus i efterårsferien

  Efteråret er den perfekte årstid til en familieferie, og der er ingen grund til at rejse udenlands, for Danmark har masser af skønne ferieboliger. Uanset om I er til friluftsliv med naturoplevelser, eller til byferie med kultur, shopping og seværdigheder, så har Danmark den helt rigtige destination.
  Efterårsferie Danmark 349-5005
 • Billigt sommerhus i efterårsferien

  Nyd efterårsferien i Danmark, hvor naturens farver er allersmukkest. Overalt i landet er der rig mulighed for at opleve disse i de store skove, de bakkede landskaber og farvestrålende enge. Og så glæder seværdigheder og attraktioner, hyggelige landsbyer og handelsbyer sig til at få besøg.
  Efterårsferie Danmark billig 130-I55300
Vis alle artikler om Danmark