Et privat sommerhus til 24 personer er den perfekte ramme om nogle dejlige dage sammen med familie eller venner. Du finder nemt et passende sommerhus her på siden.
Vælg mellem 227 sommerhuse Destinationer under Danmark
privat sommerhus 24 personer danmark_121-20-9033
Emne nr. 121-20-9033.

Lej et privat sommerhus til 24 personer i Danmark her!

Hos Feline er det altid enkelt og sikkert at finde og leje et privat sommerhus til 24 personer i Danmark. Her finder du nemlig altid det største udvalg, hvilket giver dig overblik over alle mulighederne.

Find et privat sommerhus til 24 personer i Danmark her

Det er muligt at leje et privat sommerhus til 24 personer i Danmark overalt i landet. De fleste af dem ligger i Jylland, resten findes på de største danske øer. Klik på et af linkene herunder for at se udvalget af private sommerhuse til 24 personer i Danmark:

JyllandFynSjællandLollandFalster

Lej et privat sommerhus til 24 personer en weekend

Det er muligt at leje et privat sommerhus til 24 personer i en weekend. Du kan nemlig vælge fra 2 overnatninger og opefter, og derfor har du en meget høj grad af frihed til at skræddersy præcis det ophold der matcher dine ønsker og krav.

Et privat sommerhus til 24 personer i en weekend kan derfor sagtens lade sig gøre. Det samme gælder en miniferie, og det er selvfølgelig også muligt at tage af sted i 1 eller 2 uger.

Find et privat sommerhus til 24 personer i Danmark med 2 overnatninger her

Find et privat sommerhus til 24 personer i Danmark med 3 overnatninger her

Lej et privat sommerhus til 24 personer på tilbud

Feline giver dig når som helst det største udvalg af private sommerhuse til 24 personer på tilbud. Da vi som nævnt tilbyder privat sommerhuse til 24 personer i hele Danmark, er din chance for at finde et godt tilbud bedst hos os.

Det er muligt at leje et privat sommerhus på tilbud op til 28 dage inden en periode, hvor huset er ledigt. I denne situation falder prisen ofte – og det er her du kan gøre en rigtig god handel.

Din besparelse vil altid være mindst 10% af lejeprisen, men rabatter på mindst 20 og 30% er faktisk også ret almindelige. Derimod er det ikke så tit vi ser et afslag på 50% eller mere af lejeprisen for et sommerhus til 24 personer. Men ind imellem sker det – og så kan du altså få en rigtig billig ferie.

Udbuddet af private sommerhuse til 24 personer på tilbud kan ændre sig fra dag til dag, så hold et vågent øje med denne side – og slå til hurtigst muligt når du finder et nedsat sommerhus du synes om.

Find et privat sommerhus til 24 personer i Danmark med mindst 10 % rabat her

Find et privat sommerhus til 24 personer i Danmark med mindst 20 % rabat her

Find et privat sommerhus til 24 personer i Danmark med mindst 30 % rabat her

Find et privat sommerhus til 24 personer i Danmark med mindst 50 % rabat her

Prisgaranti og kundeservice

Uanset om du vælger det ene eller det andet private sommerhus til 24 personer i Danmark, er du dækket af Felines prisgaranti. Det betyder helt enkelt at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter som udlejer dit foretrukne sommerhus til en lavere pris end os. Skulle der opstå en fejl i vores priskontrol overfører vi med et smil hele prisforskellen direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller hvis du har særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus til 24 personer i Danmark, er du meget velkommen til at ringe eller sende en mail til vores kundeafdeling.

Vælg mellem 227 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

 • Sommerhus til leje uge 42

  Danmark er et dejligt sted at holde ferie året rundt, men særligt om efteråret er det kærkomment med en ferie, hvor naturen, fælles aktiviteter og oplevelser er i højsædet. Og ikke mindst muligheden for at slappe af og samle kræfter væk fra hjemmet og hverdagen.
  Leje af sommerhus i efterårsferien 332-020145
 • Leje af sommerhus i efterårsferien

  Efteråret er den perfekte årstid til en familieferie, og der er ingen grund til at rejse udenlands, for Danmark har masser af skønne ferieboliger. Uanset om I er til friluftsliv med naturoplevelser, eller til byferie med kultur, shopping og seværdigheder, så har Danmark den helt rigtige destination.
  Efterårsferie Danmark 349-5005
 • Billigt sommerhus i efterårsferien

  Nyd efterårsferien i Danmark, hvor naturens farver er allersmukkest. Overalt i landet er der rig mulighed for at opleve disse i de store skove, de bakkede landskaber og farvestrålende enge. Og så glæder seværdigheder og attraktioner, hyggelige landsbyer og handelsbyer sig til at få besøg.
  Efterårsferie Danmark billig 130-I55300
Vis alle artikler om Danmark