Et poolhus udlejning Nordjylland er den fuldendte ramme om et afslappende ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 487 sommerhuse Destinationer under Nordjylland
Emne nr. 121-42-0139
Emne nr. 121-42-0139

Lej dit poolhus udlejning Nordjylland her!

Hos Feline Holidays finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du let finde dit poolhus udlejning Nordjylland her. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Som kunde hos Feline Holidays betaler du intet som helst ekstra for disse fordele. Vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor får du altid markedets billigste pris på et poolhus udlejning Nordjylland hos os.

På denne måde får du flest mulige sommerhuse at vælge imellem

Der er altid stor efterspørgsel efter sommerhuse, og derfor gælder det om at være så hurtigt ude, som det kan lade sig gøre.

Brugervurderinger

Stille og roligt område, ingen trafik. Ingen støj fra forbigående trafik. Har en skøn lille havn med et hyggeligt og godt kræmmermarked om mandagen. Stranden er bare super til solbadning og meget, meget børnevenlig.

Dejligt område, med masser af attraktioner i området. Alletiders for børnefamilier.

Ferieboligen er beliggende i dejlige omgivelser, tæt på byen, men dog roligt, som en del af en mini-by med rækkehuse, hvor der er gangstier og legepladser, grænsende op til en golfbane. Centrum af Løkken nås til fods på en små tyve minutter, og her er mange butikker og spisesteder. Fra busstationen afgår der busser til bl.a. Ålborg og Hjørring og begge dele kan anbefales! Og så er der jo strandene! Fantastisk følelse at stå og spejde ud over havet og blive blæst igennem af efterårets milde vind!

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et poolhus udlejning Nordjylland hos Feline, vil du selvfølgelig være dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne poolhus udlejning Nordjylland til en pris, som er billigere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, godtgør vi dig hele forskellen i prisen. Pengene vil blive overført direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et poolhus udlejning Nordjylland, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Trods vores sene tilmelding gik forløbet smertefrit, tak for det.

Super tjek på tingene! Har lejet sommerhus hos Feline for 4. eller 5. gang. Alting er altid i orden, hurtige svar og ingen problemer med at komme igennem på telefon heller. Venlig og høflig betjening ved alle henvendelser. Deres hjemmeside er nem at dirigere rundt i, man får sig nemt pejlet ind på det man søger. Vi gider slet ikke prøve igennem andre.

Super nem bestilling. Fandt via Google - super pris - og hurtigt at gennemføre via online.

Har lejet ved Feline mange gange og det har altid været en super god oplevelse og en fornøjelse så nemt det går. Tak fordi I gør booking af sommerhus så overskueligt og nemt! Stort 5 tal fra os!

Vælg mellem 487 sommerhuse

Andre artikler om Nordjylland

Vis alle artikler om Nordjylland

Andre artikler