Et ophold i et poolhus til 30 personer er en helt speciel oplevelse. Her får du enkelt og sikkert et overblik over disse luksuriøse sommerhuse.
Vælg mellem 42 sommerhuse Destinationer under Danmark
poolhus 30 personer_121-64-2009
Alt er større i et poolhus til 30 personer - det gælder selvfølgelig også selve poolen. Emne nr. 121-64-2009.

Lej dit poolhus til 30 personer her!

Hos Feline får du til hver en tid det største udvalg af poolhuse til 30 personer. Derfor kan du enkelt og sikkert danne dig et overblik over alle mulighederne på denne ene hjemmeside.

De fleste poolhuse til 30 personer er beliggende i Jylland, men der er også nogle på Fyn, Falster og Sjælland.

Find et poolhus til 30 personer i Jylland

Find et poolhus til 30 personer på Fyn

Find et poolhus til 30 personer på Sjælland

Find et poolhus til 30 personer på Falster

Feline tilbyder poolhuse til 30 personer til alle arrangementer

Et ophold i et poolhus til 30 personer sammen med venner eller familie er en oplevelse helt for sig selv.

En miniferie eller en weekend i sådan et luksuriøst sommerhus er guld værd for jer alle sammen. Glæd dig til de mange hyggelige timer og til jeres helt egen ”svømmehal”, som børnene vil elske at boltre sig i.

Sådan et sommerhus er også den perfekte ramme om et kursus eller en firmatur.

Book det antal overnatninger du har behov for

Du kan booke et poolhus til 30 personer fra 2 overnatninger og opefter. Det betyder at du kan skræddersy lejeperioden sådan at den matcher dine ønsker og krav.

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et poolhus til 30 personer hos Feline er du dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi står inde for, at der ikke er nogen andre som tilbyder dit foretrukne poolhus til en lavere pris end os.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med din søgning efter et poolhus til 30 personer er du naturligvis velkommen til at ringe til vores kundeafdeling på tlf. 8724 2251 eller sende en mail til info@feline.dk

Vælg mellem 42 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

 • Sommerhus til leje uge 42

  Danmark er et dejligt sted at holde ferie året rundt, men særligt om efteråret er det kærkomment med en ferie, hvor naturen, fælles aktiviteter og oplevelser er i højsædet. Og ikke mindst muligheden for at slappe af og samle kræfter væk fra hjemmet og hverdagen.
  Leje af sommerhus i efterårsferien 332-020145
 • Leje af sommerhus i efterårsferien

  Efteråret er den perfekte årstid til en familieferie, og der er ingen grund til at rejse udenlands, for Danmark har masser af skønne ferieboliger. Uanset om I er til friluftsliv med naturoplevelser, eller til byferie med kultur, shopping og seværdigheder, så har Danmark den helt rigtige destination.
  Efterårsferie Danmark 349-5005
 • Billigt sommerhus i efterårsferien

  Nyd efterårsferien i Danmark, hvor naturens farver er allersmukkest. Overalt i landet er der rig mulighed for at opleve disse i de store skove, de bakkede landskaber og farvestrålende enge. Og så glæder seværdigheder og attraktioner, hyggelige landsbyer og handelsbyer sig til at få besøg.
  Efterårsferie Danmark billig 130-I55300
Vis alle artikler om Danmark