Her finder du det største udvalg af poolhuse til 24 personer i hele Danmark. Vælg mellem weekend, miniferie og længere ophold - og glæd jer til et skønt ophold på første klasse.
Vælg mellem 102 sommerhuse Destinationer under Danmark
poolhus 24 personer_swimmingpool_090-92486
Alt er større i et poolhus til 24 personer; det gælder selvfølgelig også selve poolen. Emne nr. 090-92486.

Lej dit poolhus til 24 personer her!

Hos Feline kan du enkelt og sikkert finde et poolhus til 24 personer, uanset hvor i Danmark du planlægger at tage hen. Vi tilbyder nemlig poolhuse i alle dele af landet, og har til hver en tid det største udvalg af dem.

Klik her for at finde dit poolhus til 24 personer i Danmark

Et poolhus til 24 personer er den perfekte ramme om nogle dejlige fridage sammen med venner og familie. Der er masser af plads både i sommerhuset og omkring det – og børnene vil simpelthen elske at have deres helt egen ”svømmehal”. Du kan godt regne med at de vil tilbringe mange timer i vandet!

Miniferie og weekend med familie og venner

I behøver ikke at tage af sted en hel uge. En miniferie eller en weekend i et poolhus til 24 personer kan også sagtens lade sig gøre. Du kan vælge imellem 2-6 overnatninger, så der er alle muligheder for at sammensætte præcis det ophold der opfylder dine specifikke ønsker og krav.

Her kan du se alle de poolhuse til 24 personer som netop nu tilbyder mellem 2 og 6 overnatninger:

Find dit poolhus til 24 personer med 2 overnatninger her

Find dit poolhus til 24 personer med 3 overnatninger her

Find dit poolhus til 24 personer med 4 overnatninger her

Find dit poolhus til 24 personer med 5 overnatninger her

Find dit poolhus til 24 personer med 6 overnatninger her

Søger du et poolhus til 24 personer med rabat?

Uanset hvornår i løbet af året I skal af sted, kan du altid se det største udvalg af poolhuse med last minute rabat hos Feline. Du vil altid spare mindst 10%, men besparelser på 20 og 30% er ikke usædvanlige.

Det sker af og til at der kommer et afslag i prisen på 50% eller mere, men det er ikke så tit vi ser dem. De opstår som regel kun når en lejer bliver tvunget til at aflyse sit ophold ganske få dage før sit planlagte ophold i sommerhuset.

Hvis du finder et sommerhus du synes godt om, og du kan få det med rabat, anbefaler vi at du booker det hurtigst muligt. Der er altid rift om last minute sommerhuse, så hvis du vil være sikker på at det bliver dig der får huset til nedsat pris, gælder det om at være hurtigt ude.

Her kan du se alle de poolhuse til 24 personer i Danmark som i øjeblikket er nedsat:

Find dit poolhus til 24 personer med mindst 10% rabat her

Find dit poolhus til 24 personer med mindst 20% rabat her

Find dit poolhus til 24 personer med mindst 30% rabat her

Find dit poolhus til 24 personer med mindst 50% rabat her

Der er prisgaranti på alle huse

Uanset om du lejer det ene eller det andet poolhus til 24 personer er du dækket af Felines prisgaranti. Det gælder naturligvis også i de tilfælde, hvor du booker et sommerhus med rabat.

Vi garanterer at du ikke kan finde sommerhuset billigere noget andet sted, og derfor er du altid 100% sikker på at få markedets laveste pris hos os.

Book direkte på nettet eller gennem kundeservice

Alle poolhuse kan bookes direkte over nettet, på det tidspunkt der passer dig bedst.

Hvis du har spørgsmål, særlige ønsker eller der er noget du er i tvivl om, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeafdeling på tlf 8724 2251 eller sende en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 102 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

Vis alle artikler om Danmark