Glæd dig til et skønt ophold i et luksussommerhus sammen med dem du holder mest af. Du finder nemt det helt rigtige sted her på siden.
Vælg mellem 115.151 sommerhuse Destinationer under Danmark
luksussommerhus 24 personer_130-D15310
Emne nr. 130-D15310.

Lej dit luksussommerhus til 24 personer her!

Feline tilbyder til hver en tid det største udvalg af luksussommerhuse til 24 personer. Det betyder at du får overblik, og at du enkelt og sikkert kan finde det helt rigtige luksus sommerhus til 24 personer.

Find dit luksussommerhus til 24 personer her

Et luksussommerhus til 24 personer er naturligvis indrettet med alle de faciliteter man kan ønske sig. Her er swimmingpool, spa og sauna, internet og satellit/kabel TV samt opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Luksussommerhuse til 24 personer i hele Danmark

Der findes luksussommerhuse til 24 personer overalt i Danmark, så det er ikke noget problem at finde et der opfylder dine krav til geografisk beliggenhed.

De områder hvor der er flest luksussommerhuse til 24 personer er Blåvand og Harboøre ved Vesterhavet, samt Marielyst på Falster.

Find dit luksussommerhus til 24 personer i Blåvand her

Find dit luksussommerhus til 24 personer i Harboøre her

Find dit luksussommerhus til 24 personer i Marielyst her

Se alle luksussommerhuse til 24 personer i Danmark her

Vælg mellem weekendophold, minifere og hele uger

Et luksussommerhus til 24 personer er den ultimative ramme om et skønt ophold sammen med venner eller familie. Du kan skræddersy lejeperioden sådan at den passer præcis til det ophold, du er ved at planlægge. Det kan nemlig lade sig gøre et leje et luksus sommerhus til 24 pers. fra 2 overnatninger og opefter.

Alt er derfor muligt. Tag på weekendophold, miniferie eller en ”rigtig” ferie som varer 1 eller 2 uger.

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket luksus sommerhus til 24 pers. du beslutter dig for at leje, er du dækket af Felines prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi garanterer dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter som tilbyder dit foretrukne sommerhus til en lavere pris end os. Skulle der ske en smutter i vores priskontrol overfører vi med et smil hele differencen til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksussommerhus til 24 personer, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte vores kundeafdeling.

Vælg mellem 115.151 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

Vis alle artikler om Danmark