Glæd dig til nogle skønne dage sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus i en weekend. Du finder nemt det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 2.247 sommerhuse Destinationer under Danmark
luksus sommerhus weekend udlejning_130-P32513
Emne nr. 130-P32513.

Luksus sommerhus i en weekend: udlejning i hele Danmark. Book her!

Hos Feline vil du til hver en tid finde det største udvalg af luksus sommerhuse til weekend udlejning. Det betyder at du på et øjeblik kan danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt perfekte luksus sommerhus til en skøn weekend. Enkelt og sikkert.

Vi udlejer luksus sommerhuse til weekendophold i hele Danmark. Klik på et af linkene for at se det aktuelle udvalg af luksus sommerhuse, som kan lejes for en weekend:

VesterhavetNordjyllandØstjyllandSønderjylland - FynLangelandSjællandLollandFalsterBornholm

Du kan derfor finde et luksus sommerhus til weekend udlejning i præcis den del af landet, som du ønsker.

Tag af sted med familie eller venner

Du har alle muligheder for at sammensætte præcis det luksus sommerhus weekendophold, som matcher dine behov og krav. Vi tilbyder sommerhuse i alle størrelser, så uanset hvor mange I skal af sted, kan du finde et passende hus.

Uanset om det ”bare” er dig, din bedre halvdel og børnene som søger et luksus sommerhus i en weekend, eller om I er flere sæt venner som skal af sted, kan I glæde jer til en superhyggelig tur.

Der er selvfølgelig en swimmingpool i jeres luksus sommerhus. Jo flere I skal af sted, jo større skal huset værre. Det betyder i langt de fleste tilfælde også, at størrelsen på poolen bliver større.

Under alle omstændigheder kan I se frem til en dejlig weekend i luksuriøse omgivelser med en lækker og indbydende pool. Børnene vil elske at lege og svømme i vandet, mens I hygger jer ved siden af.

Find et luksus sommerhus for en weekend udlejning med pool her

luksus sommerhus weekend udlejning_pool_130-P32513
Emne nr. 130-P32513.

Find et luksus sommerhus for en weekend udlejning med pool her

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket luksus sommerhus til weekend udlejning du beslutter dig for, vil du være dækket af Felines prisgaranti. Hvad enten du falder for det ene eller det andet luksus sommerhus til et weekendophold så lover vi, at ingen af vores konkurrenter har en billigere pris end vi har. Det er luksus sommerhusudlejning weekend på den sikre og trygge måde, fordi du altid får den laveste pris.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores priskontrol retter vi naturligvis ind, og overfører hele prisforskellen direkte til din konto. Felines luksus sommerhusudlejning for en weekend er kort sagt det sikre valg.

Hvis du har særlige ønsker i forbindelse med din søgning et luksus sommerhus til weekend udlejning, er du meget velkommen til at henvende dig til os. Det gælder naturligvis også, hvis der er er noget du gerne vil spørge om, i forbindelse med dit forestående luksus sommerhus weekendophold.

Ring på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk – vi vil også gerne hjælpe dig med at få et hyggeligt luksus sommerhus weekendophold.

Vælg mellem 2.247 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

 • Sommerhus til leje uge 42

  Danmark er et dejligt sted at holde ferie året rundt, men særligt om efteråret er det kærkomment med en ferie, hvor naturen, fælles aktiviteter og oplevelser er i højsædet. Og ikke mindst muligheden for at slappe af og samle kræfter væk fra hjemmet og hverdagen.
  Leje af sommerhus i efterårsferien 332-020145
 • Leje af sommerhus i efterårsferien

  Efteråret er den perfekte årstid til en familieferie, og der er ingen grund til at rejse udenlands, for Danmark har masser af skønne ferieboliger. Uanset om I er til friluftsliv med naturoplevelser, eller til byferie med kultur, shopping og seværdigheder, så har Danmark den helt rigtige destination.
  Efterårsferie Danmark 349-5005
 • Billigt sommerhus i efterårsferien

  Nyd efterårsferien i Danmark, hvor naturens farver er allersmukkest. Overalt i landet er der rig mulighed for at opleve disse i de store skove, de bakkede landskaber og farvestrålende enge. Og så glæder seværdigheder og attraktioner, hyggelige landsbyer og handelsbyer sig til at få besøg.
  Efterårsferie Danmark billig 130-I55300
Vis alle artikler om Danmark