Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus på Vestkysten. Du finder nemt det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 855 sommerhuse Destinationer under Danmark
luksus sommerhus udlejning vestkysten_130-P32375
Emne nr. 130-P32375.

Luksus sommerhus udlejning Vestkysten – Book dit sommerhus her!

Hos Feline vil du til hver en tid finde det største udvalg af luksus sommerhuse ved Vestkysten. Derfor kan du på et øjeblik danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde det helt rigtige luksus sommerhus ved Vestkysten. Enkelt og sikkert.

Vi udlejer luksus sommerhuse i alle de populære ferieområder langs Vestkysten. Klik på et af linkene for at se det aktuelle udvalg i hvert område:

RømøFanøBlåvandVejers StrandHenne StrandHvide SandeSøndervigVejlby KlitHarboøreAggerVorupørKlitmøller

Der er selvfølgelig en pool i sommerhuset

Swimmingpoolen er den faktor, som for alvor adskiller de skønt beliggende luksus sommerhuse ved Vestkysten fra alle de andre. Der er simpelthen ikke noget, som kommer op på siden af at have adgang til sin egen, private swimmingpool når som helst. Spørg blot dine børn; de vil helt sikkert være enige.

Når I har jeres egen pool betyder det, at I ikke er afhængige af årstiden eller vejret. Den danske sommer kan godt byde på en gråvejrsdag af og til, og så er der jo ikke så meget ved at tage til stranden for at soppe og bade. Det er der heller ikke om foråret og efteråret. Her er vandet for koldt til at det er nogen fornøjelse at hoppe i det.

Men det behøver du slet ikke at tænke på. Der er altid et dejligt varmt klima i dit foretrukne luksus sommerhus til udlejning ved Vestkysten.

Som tommelfingerregel gælder det, at jo større sommerhuset er, jo større vil poolen også være. Hvis I er flere sæt venner eller familiemedlemmer der skal af sted, får I derfor ofte en bonus i form af en ekstra stor pool.

Find et luksus sommerhus til udlejning ved Vestkysten med pool her

luksus sommerhus udlejning vestkysten pool_130-P32375
Emne nr. 130-P32375.

Find et luksus sommerhus til udlejning ved Vestkysten med pool her

Weekendophold, miniferie og ”rigtig” ferie

Det kan sagtens lade sig gøre at arrangere et weekendophold eller miniferie i et luksus sommerhus ved Vestkysten. Du kan nemlig leje et luksus sommerhus fra 2 overnatninger og opefter, og derfor er der i realiteten frit spil.

Tip: Prisforskellen mellem 2 og 3 overnatninger (og også mellem 3 og 4 overnatninger) er som regel ikke ret stor. Hvis der er mulighed for at tage en ekstra overnatning, er der derfor en rigtig god chance for at du kan få den temmelig billigt.

En ”rigtig” ferie, som strækker sig over 1 eller 2 uger kan selvfølgelig også sagtens lade sig gøre.

Find et luksus sommerhus til udlejning ved Vestkysten (2 overnatninger) her

Find et luksus sommerhus til udlejning ved Vestkysten (3 overnatninger) her

Find et luksus sommerhus til udlejning ved Vestkysten (4 overnatninger) her

Find et luksus sommerhus til udlejning ved Vestkysten (1 uge) her

Find et luksus sommerhus til udlejning ved Vestkysten (2 uger) her

Prisgaranti og kundeservice

Alle som vælger et luksus sommerhus til udlejning ved Vestkysten hos Feline er dækket af vores prisgaranti. Det betyder helt enkelt at vi garanterer dig, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus til en billigere pris end vi gør.

Hvis der alligevel sker en fejl i vores priskontrol overfører vi uden videre hele differencen direkte til din konto.

Hvis du skulle have spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus til udlejning ved Vestkysten, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe. Ring på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 855 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

 • Sommerhus til leje uge 42

  Danmark er et dejligt sted at holde ferie året rundt, men særligt om efteråret er det kærkomment med en ferie, hvor naturen, fælles aktiviteter og oplevelser er i højsædet. Og ikke mindst muligheden for at slappe af og samle kræfter væk fra hjemmet og hverdagen.
  Leje af sommerhus i efterårsferien 332-020145
 • Leje af sommerhus i efterårsferien

  Efteråret er den perfekte årstid til en familieferie, og der er ingen grund til at rejse udenlands, for Danmark har masser af skønne ferieboliger. Uanset om I er til friluftsliv med naturoplevelser, eller til byferie med kultur, shopping og seværdigheder, så har Danmark den helt rigtige destination.
  Efterårsferie Danmark 349-5005
 • Billigt sommerhus i efterårsferien

  Nyd efterårsferien i Danmark, hvor naturens farver er allersmukkest. Overalt i landet er der rig mulighed for at opleve disse i de store skove, de bakkede landskaber og farvestrålende enge. Og så glæder seværdigheder og attraktioner, hyggelige landsbyer og handelsbyer sig til at få besøg.
  Efterårsferie Danmark billig 130-I55300
Vis alle artikler om Danmark