Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus i Danmark. Du finder nemt det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 2.245 sommerhuse Destinationer under Danmark
luksus sommerhus til udlejning i danmark_1031-367
Emne nr. 1031-367.

Udlejning af luksus sommerhuse Danmark: Book sommerhus her!

Hos Feline vil du altid finde det største udvalg af luksus sommerhuse til udlejning i Danmark. Det giver dig overblik over alle mulighederne på et øjeblik. Enkelt og sikkert. Vi har luksus sommerhuse til udlejning i alle egne af Danmark. Derfor vil du nemt kunne finde et passende sommerhus med præcis den beliggenhed, som matcher dine ønsker.

Klik på et af linkene herunder for at se det aktuelle udvalg af luksus sommerhuse til udlejning i Danmark:

Udlejning af luksus sommerhus: Vesterhavet

RømøFanøBlåvandVejers StrandHenne StrandHvide SandeSøndervigAggerVorupørKlitmøller

Udlejning af luksus sommerhus: Nordjylland

BlokhusLøkkenLønstrupTverstedAalbækJerupHouØster HurupHals

Udlejning af luksus sommerhus: Østjylland

Als OddeDjurslandFjellerup StrandEbeltoftFemmøllerAs VigLøjtAls

Udlejning af luksus sommerhus: Øvrige områder

SønderjyllandFynLangelandSjællandLollandFalsterMarielystBornholm

Weekendophold, miniferie og ”rigtig” ferie

Du kan leje et luksus sommerhus i Danmark fra 2 overnatninger og opefter. Det er i virkeligheden luksus sommerhusudlejning med den allerhøjeste grad af fleksibilitet og frihed. Du kan helt enkelt vælge det antal overnatninger der passer til netop dit ophold.

Alt kan lade sig gøre. Tag af sted sammen med børnene og din bedre halvdel, og nyd nogle hyggelige og afslappende dage sammen. Eller tag af sted med venner eller familie; det er super hyggeligt at leje et af de større luksus sommerhuse, og tage af sted sammen.

Du bestemmer selvfølgelig selv om det handler om et weekendophold, en miniferie eller en ”rigtig” ferie på 1-2 uger i dit foretrukne luksus sommerhus i Danmark

Find et luksus sommerhus til udlejning med 2 overnatninger her

Find et luksus sommerhus til udlejning med 3 overnatninger her

Find et luksus sommerhus til udlejning med 4 overnatninger her

Luksus sommerhus udlejning: Økonomi

I og med at du kan nøjes med at betale for nøjagtig det antal overnatninger du faktisk skal bruge, behøver det faktisk ikke at være særlige dyrt at leje et luksus sommerhus. Hvis I er flere sæt venner eller familiemedlemmer der tager af sted sammen er selvfølgelig behov for et større sommerhus.

Som en tommelfingerregel bliver poolen større i takt med sommerhuset, og der vil i nogle tilfælde også være aktivitetsrum med forskellige spil. Men da I kan nøjes med at betale for det antal overnatninger i faktisk skal bruge, og I er flere til at deles om lejeprisen, er det ofte muligt at gøre en rigtig fin handel.

Bemærk at når vi taler om ”luksus sommerhusudlejning økonomi” kommer forbrugsomkostningerne som regel oven i lejeprisen. Hvad de løber op i er umuligt at sige på forhånd, fordi det afhænger af årstiden, husets størrelse og opvarmningsform og selvfølgelig af de enkelte lejeres forbrugsmønster.

Find et luksus sommerhus i Danmark med pool her

luksus sommerhus til udlejning i danmark pool_1031-367
Emne nr. 1031-367.

Find et luksus sommerhus i Danmark med pool her

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at booke et luksus sommerhus i Danmark hos Feline, er du naturligvis 100% dækket af vores prisgaranti. Det betyder i al sin enkelhed at vi garanterer, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som har dit foretrukne luksus sommerhus til en billigere pris end os.

Skulle der alligevel ske en fejl i vores priskontrol, overfører vi uden vrøvl hele differencen til din konto. Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder også hvis du har spørgsmål vedrørende ”luksus sommerhusudlejning økonomi” omkring et konkret luksus sommerhus.

Ring til os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 2.245 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

Vis alle artikler om Danmark