Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Thy. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 137 sommerhuse Destinationer under Thy
Luksus sommerhus thy Emne nr. 089-942
Emne nr. 089-942

Lej dit luksus sommerhus Thy her!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde et skønt luksus sommerhus Thy hos os. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Disse fordele er helt gratis for dig. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så du får altid markedets llaveste pris på et luksus sommerhus Thy hos Feline Holidays.

Sådan får du det største antal af sommerhuse at vælge mellem

Der er hvert år stor efterspørgsel efter sommerhuse, og derfor handler det om at være så hurtigt ude, som det kan lade sig gøre.

Tips til området

Klitmøller er et dejligt område

Vi elsker Vorupør

Fint område. Kort vej til klitterne og vandet. Gode indkøbsmuligheder.

Selve området Nr. Vorupør er fantastisk og huset ligger i fin afstand af havet.

Havet, Nørre Vorrupøre og ikke mindst nationalpark Thy er et besøg værd.   Nyd en rigtig god anretning på Stenbjerg Kro. Anretningen er lavet  af produkter fra nationalparken, det er slik for voksne.

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket luksus sommerhus Thy du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus Thy til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores kontrol af konkurrenternes pris, refunderer vi dig hele differencen i prisen. Summen bliver indsat ganske enkelt på din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus Thy, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Venlig service.

Nemt at søge og overskueligt resultat. Mange huse at søge imellem. Nemt at booke.

Hurtig og udsøgt måde at leje en feriebolig på. Nemt og overskueligt.

Vælg mellem 137 sommerhuse

Andre artikler om Thy

Vis alle artikler om Thy

Andre artikler

  1. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet