Et privat luksus sommerhus med en lækker pool er den ultimative forkælelse, hvor der venter masser af hygge og tid til hinanden.
Vælg mellem 2.244 sommerhuse Destinationer under Danmark
luksus sommerhus privat udlejning_100-V50010-2016
Emne nr. 100-V50010-2016.

Luksus sommerhus privat udlejning – Lej dit sommerhus her!

Hos Feline finder du altid det største udvalg af luksus sommerhuse til privat udlejning. Hver eneste dag, hele året igennem. Det giver dig et hurtigt overblik over alle mulighederne – enkelt og sikkert. Vi udlejer private luksus sommerhuse overalt i Danmark.

Ligegyldigt hvor du gerne vil hen, kan du derfor finde et luksus sommerhus (privat) hos os. Klik på et af linkene herunder for at se det aktuelle udvalg af luksus sommerhuse i den del af Danmark, du gerne vil på ferie i:

VesterhavetNordjyllandØstjyllandSønderjylland - FynLangelandSjællandLollandFalster - Bornholm

Swimmingpoolen gør hele forskellen

Der er selvfølgelig en pool i ethvert luksus sommerhus til privat udlejning. Det er rendyrket forkælelse at have jeres egen pool, som I kan benytte når som helst det passer jer. Om sommeren er det især en fordel hvis vejret en dag eller to ikke viser sig fra sin pæneste side. Pyt med at stranden ikke lige frister helt så meget på en gråvejrsdag; der er varmt vand og et skønt klima i sommerhusets pool afdeling.

Hvis der i stedet er tale om en påskeferie eller en efterårsferie, kan I ligeledes glæde jer over at der venter mange hyggelige og sjove timer i poolen. Både om foråret og efteråret er vandet ved kysterne så koldt, at det er de færreste der føler sig fristet af det. Her kan I nøjes med at gå en tur på stranden, og tænke på det dejlige vand, der venter i poolen.

Børnene vil simpelthen elske at havde deres helt egen pool, så du kan roligt begynde at glæde dig til synet og lyden af dine glædesstrålende og jublende poder, som har det super sjovt i vandet.

Se luksus sommerhuse til udlejning privat i Danmark på denne side

luksus sommerhus udlejning privat pool_100-V50010-2016
Emne nr. 100-V50010-2016.

Se luksus sommerhuse til udlejning privat i Danmark på denne side

Weekendophold, miniferie og ”rigtig” ferie

Det er muligt at leje et luksus sommerhus (privat) fra 2 overnatninger og opefter. Det giver dig en masse muligheder for at arrangere præcis det ophold, som står øverst på familiens ønskeseddel.

Alt kan lade sig gøre. I kan tage på weekendophold og miniferie. I kan tage på en ”rigtig” ferie i 1-2 uger. I kan tage af sted sammen med familie og venner. I kan tage af sted alene. Det bestemmer du selv.

Find et luksus sommerhus til privat udlejning med 2 overnatninger her

Find et luksus sommerhus til privat udlejning med 3 overnatninger her

Find et luksus sommerhus til privat udlejning med 4 overnatninger her

Find et luksus sommerhus til privat udlejning i 1 uge her

Find et luksus sommerhus til privat udlejning i 2 uger her

Prisgaranti og kundeservice

Ethvert luksus sommerhus til privat udlejning som bookes hos Feline, er helt automatisk dækket af vores prisgaranti. Det betyder slet og ret at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som har dit foretrukne luksus sommerhus til udlejning privat til en lavere pris, end vi har.
Skulle der ske en svipser i vores priskontrol, overfører vi uden vrøvl hele prisforskellen til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus til privat udlejning, er du velkommen til at kontakte vores kundeafdeling. Vi er altid klar til hjælpe. Ring på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 2.244 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

Vis alle artikler om Danmark