Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus med pool i Danmark. Du finder nemt det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 3.574 sommerhuse Destinationer under Danmark
luksus sommerhus pool danmark_090-39358
Emne nr. 090-39358.

Luksus sommerhus med pool i Danmark – Book dit sommerhus her!

Hos Feline vil du altid finde det største udvalg af luksus sommerhuse med pool i Danmark. Derfor kan du på et øjeblik danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde det helt rigtige luksus sommerhus med pool. Enkelt og sikkert.

Vi udlejer luksus sommerhuse med pool overalt i Danmark, så du kan uden videre finde et hus i præcis den del af landet, du gerne vil opleve. Klik på et af linkene herunder for at se det aktuelle udvalg af luksus sommerhuse med pool i Danmark:

VesterhavetLimfjordenNordjyllandØstjyllandSønderjylland

FynLangelandSjællandLollandFalsterBornholm

Weekendophold og miniferie

Du kan leje et luksus sommerhus med pool fra helt ned til 2 overnatninger. Det betyder at du har en meget høj grad af frihed til at sammensætte præcis den form for ophold, som du ønsker. Alt er muligt. Du kan tage på weekendophold eller miniferie. Du kan tage af sted sammen med familien eller sammen med ét eller flere sæt venner. Det er helt op til dig.

Vi udlejer luksus sommerhus med pool i alle størrelser, så uanset hvor mange I er som skal af sted, har vi også et der passer perfekt til jer. Tip: Der er typisk ikke ret meget forskel på prisen i forhold til om du vælger 2 eller 3 overnatninger. Derimod har den ekstra overnatning stor betydning når I er fremme; den betyder nemlig at I får en hel dag ekstra i sommerhuset.

Hvis du har mulighed for at tage den tredje overnatning med, anbefaler vi derfor at du gør det.

Find et luksus sommerhus med pool med 2 overnatninger her

Find et luksus sommerhus med pool med 3 overnatninger her

Find et luksus sommerhus med pool med 4 overnatninger her

1-2 ugers ferie i et luksus sommerhus med pool

En ”rigtig” ferie som varer en eller to uger, er selvfølgelig også en mulighed. Jo tidligere du ved hvor du skal hen og hvornår det skal være, jo flere luksus sommerhuse vil du have at vælge mellem. Vi anbefaler derfor at du får klaret bookingen i så god tid inden din ferie, som det er muligt. Så er det gjort, og tilbage er blot at glæde sig til man skal af sted.

Find et luksus sommerhus med pool (1 uge) her

Find et luksus sommerhus med pool (2 uger) her

luksus sommerhus med pool i danmark_130-P32037
Emne nr. 130-P32037.

Se det aktuelle udvalg af luksus sommerhuse med pool i Danmark her

Prisgaranti og kundeservice

Når du lejer et sommerhus hos Feline er du helt automatisk dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit luksus sommerhus med pool til en lavere pris end os.

Skulle der alligevel ske en fejl i vores priskontrol, overfører vi uden vrøvl hele prisforskellen til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus med pool i Danmark, skal du bare sige til. Vi hjælper gerne. Ring på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 3.574 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

 • Sommerhus til leje uge 42

  Danmark er et dejligt sted at holde ferie året rundt, men særligt om efteråret er det kærkomment med en ferie, hvor naturen, fælles aktiviteter og oplevelser er i højsædet. Og ikke mindst muligheden for at slappe af og samle kræfter væk fra hjemmet og hverdagen.
  Leje af sommerhus i efterårsferien 332-020145
 • Leje af sommerhus i efterårsferien

  Efteråret er den perfekte årstid til en familieferie, og der er ingen grund til at rejse udenlands, for Danmark har masser af skønne ferieboliger. Uanset om I er til friluftsliv med naturoplevelser, eller til byferie med kultur, shopping og seværdigheder, så har Danmark den helt rigtige destination.
  Efterårsferie Danmark 349-5005
 • Billigt sommerhus i efterårsferien

  Nyd efterårsferien i Danmark, hvor naturens farver er allersmukkest. Overalt i landet er der rig mulighed for at opleve disse i de store skove, de bakkede landskaber og farvestrålende enge. Og så glæder seværdigheder og attraktioner, hyggelige landsbyer og handelsbyer sig til at få besøg.
  Efterårsferie Danmark billig 130-I55300
Vis alle artikler om Danmark