Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner og jeres hund i et luksus sommerhus . Du finder nemt det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 2.263 sommerhuse Destinationer under Danmark
luksus sommerhus med hund
En skøn afslutning på dagen ved havet.

Luksus sommerhus med hund – Book dit sommerhus her!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg af luksus sommerhuse med hund i Danmark. Derfor kan du hurtigt danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det sommerhus, som opfylder dine ferieønsker. Enkelt og sikkert.

Vi udlejer luksus sommerhuse med hund overalt i Danmark, og kan derfor matche alle ønsker til beliggenhed. Klik på et af linkene for at finde et luksus sommerhus med hund:

VesterhavetLimfjordenNordjyllandØstjyllandSønderjyllandFynSjællandLollandFalsterBornholm

Weekendophold og miniferie

Det er ikke noget problem at arrangere et weekendophold eller en miniferie i et luksus sommerhus med hund. Du har faktisk en meget høj grad af fleksibilitet, fordi du kan booke sådan et sommerhus fra 2 overnatninger og opefter. Derfor kan du skræddersy dit ophold, sådan at det passer perfekt til dig.

Vi gør dog opmærksom på, at antallet af sommerhuse med 3 overnatninger næsten altid er større, end dem med 2. Du får derfor et større udvalg af sommerhuse, når du vælger 3 overnatninger. ”Men så bliver det sikkert også meget dyrere”, tænker du måske nu. Svaret er: Nej. Der er typisk kun en ret lille prisforskel i forhold til at vælge 3 overnatninger frem for 2.

Hvis udgangspunktet i stedet er 3 overnatninger, er situationen i og for sig den samme. Det vil som regel ikke koste ret meget ekstra at tage en ekstra overnatning i sommerhuset.

Fordelen ved en ekstra overnatning er selvfølgelig at I får ekstra tid til hygge og afslapning sammen med familiens firbenede medlem (eller medlemmer). Hunden vil elske turene på stranden og i de naturskønne omgivelser mindst lige så meget som jer.

Find et luksus sommerhus med hund med 2 overnatninger her

Find et luksus sommerhus med hund med 3 overnatninger her

Find et luksus sommerhus med hund med 4 overnatninger her

1-2 uger i et luksus sommerhus med hund

En sommerferie eller en efterårsferie i et luksus sommerhus med hund er selvfølgelig også en mulighed. Vi anbefaler at du søger efter og booker dit foretrukne sommerhus så tidligt som muligt. Jo længere der er til ankomstdatoen, jo flere sommerhuse vil du nemlig have at vælge imellem.

På den måde er det nemmest at finde et hus som opfylder alle dine ønsker og krav – og når først bookingen er klaret, kommer forventningens glæde.

Find et luksus sommerhus med hund i 1 uge her

Find et luksus sommerhus med hund i 2 uger her

swimmingpool i luksus sommerhus med hund tilladt_130-P32432
Emne nr. 130-P32432.

Se luksus sommerhuse i Danmark med pool og adgang for hund her

Prisgaranti og kundeservice

Som kunde hos Feline er du fuldt dækket af vores prisgaranti. Du vil derfor aldrig komme til at betale for høj en lejepris for dit luksus sommerhus med hund. Vi garanterer simpelthen, at der ikke er nogen af de andre udlejningsbureauer, som har dit foretrukne sommerhus til en lavere pris end os.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores priskontrol, udbetaler vi hele prisforskellen direkte til din konto.

Hvis du er i tvivl om noget, eller hvis du har særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus med hund, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe. Ring på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 2.263 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

 • Sommerhus til leje uge 42

  Danmark er et dejligt sted at holde ferie året rundt, men særligt om efteråret er det kærkomment med en ferie, hvor naturen, fælles aktiviteter og oplevelser er i højsædet. Og ikke mindst muligheden for at slappe af og samle kræfter væk fra hjemmet og hverdagen.
  Leje af sommerhus i efterårsferien 332-020145
 • Leje af sommerhus i efterårsferien

  Efteråret er den perfekte årstid til en familieferie, og der er ingen grund til at rejse udenlands, for Danmark har masser af skønne ferieboliger. Uanset om I er til friluftsliv med naturoplevelser, eller til byferie med kultur, shopping og seværdigheder, så har Danmark den helt rigtige destination.
  Efterårsferie Danmark 349-5005
 • Billigt sommerhus i efterårsferien

  Nyd efterårsferien i Danmark, hvor naturens farver er allersmukkest. Overalt i landet er der rig mulighed for at opleve disse i de store skove, de bakkede landskaber og farvestrålende enge. Og så glæder seværdigheder og attraktioner, hyggelige landsbyer og handelsbyer sig til at få besøg.
  Efterårsferie Danmark billig 130-I55300
Vis alle artikler om Danmark