Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus til 24 personer i Danmark ved stranden. Du finder nemt det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 403 sommerhuse Destinationer under Danmark
luksus sommerhus danmark strand_160-A3002
Emne nr. 160-A3002.

Luksus sommerhus i Danmark ved stranden – Book her!

Hos Feline vil du altid finde det største udvalg af luksus sommerhuse i Danmark ved stranden. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde det helt rigtige sommerhus. Enkelt og sikkert.

Klik på et af linkene for at se luksus sommerhuse i Danmark (direkte) ved stranden (max. 100 m):

VesterhavetLimfjordenNordjyllandØstjyllandSønderjyllandMarielyst

Langt den største del af de sommerhuse som ligger helt tæt på en strand, ligger i Jylland. Herudover findes der en del ved Marielyst på Falster, samt på Bornholm.

Der findes kun et ret lille antal luksus sommerhuse tæt ved en strand i resten af Danmark. Dem er der links til her: Fyn – Langeland - Sjælland

TIP: Hvis du klikker på et af linkene og ændrer afstanden til vand fra 100 meter til 200 meter, vil du få væsentligt flere luksus sommerhuse at vælge imellem – og du vil stadig bo meget tæt på stranden.

Weekendophold og miniferie

Det er intet problem at arrangere en miniferie eller et weekendophold i et luksus sommerhus i Danmark (direkte) ved stranden. Der er mulighed for at leje et sommerhus fra helt ned til 2 overnatninger. Derfor kan du tilpasse lejeperioden så den helt præcist matcher dine ønsker.

Hvis du har mulighed for at tage en ekstra overnatning, anbefaler vi af to grunde at du gør det. For det første vil der være temmelig mange flere sommerhuse at vælge imellem. Det skyldes at der er flere som tilbyder ophold med 3 overnatninger, end med 2.

For det andet er en tredje overnatning typisk temmelig billig, når man sammenligner med prisen for 2 overnatninger. Som hovedregel er det kun et mindre beløb man skal af med for at få en hel overnatning ekstra.

Hvis du egentlig havde tænkt dig at vælge 3 overnatning som udgangspunkt, vil vi råde dig til at overveje også at tage den fjerde overnatning med. Selvfølgelig under forudsætning af, at du har mulighed for at gøre det. Argumentet er det samme: Den ekstra overnatning koster typisk ikke ret meget mere at få med.

I begge tilfælde giver den ekstra overnatning mere tid til afslapning og hygge i sommerhuset.

Find et luksus sommerhus i Danmark (direkte) ved stranden her (2 overnatninger)

Find et luksus sommerhus i Danmark (direkte) ved stranden her (3 overnatninger)

Find et luksus sommerhus i Danmark (direkte) ved stranden her (4 overnatninger)

1-2 uger i et luksus sommerhus i Danmark ved stranden

En sommerferie som strækker sig over 1-2 uger kan selvfølgelig også lade sig gøre. Hvis det er sådan en der står på programmet, er det vores råd at du begynder at søge så tidligt som muligt inden ferien skal afholdes. På den måde får du nemlig det største udvalg af sommerhuse.

Når du har fundet det rigtige luksus sommerhus i Danmark ved stranden, kan du enkelt og sikkert booke det direkte over nettet. Så er det på plads, og der er kun tilbage at glæde sig til ferien.

Find et luksus sommerhus i Danmark ved stranden her (1 uge)

Find et luksus sommerhus i Danmark ved stranden her (2 uger)

luksus pool sommerhus_160-A3001
Et sommerhus med pool er ren luksus, hele året rundt. Emne nr. 160-A3001.

Find et luksus pool sommerhus i Danmark (direkte) ved stranden her

Prisgaranti og kundeservice

Når du lejer et sommerhus hos Feline bliver du helt automatisk dækket af vores prisgaranti. Det betyder i al sin enkelhed, at vi står inde for, at der ikke er noget andet udlejningsbureau som udlejer dit foretrukne sommerhus til en lavere pris end os.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores priskontrol overfører vi hele differencen direkte til din konto.

Såfremt du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus i Danmark (direkte) ved stranden, er du meget velkommen til at henvende dig til os. Vi hjælper gerne. Ring på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 403 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

 • Sommerhus til leje uge 42

  Danmark er et dejligt sted at holde ferie året rundt, men særligt om efteråret er det kærkomment med en ferie, hvor naturen, fælles aktiviteter og oplevelser er i højsædet. Og ikke mindst muligheden for at slappe af og samle kræfter væk fra hjemmet og hverdagen.
  Leje af sommerhus i efterårsferien 332-020145
 • Leje af sommerhus i efterårsferien

  Efteråret er den perfekte årstid til en familieferie, og der er ingen grund til at rejse udenlands, for Danmark har masser af skønne ferieboliger. Uanset om I er til friluftsliv med naturoplevelser, eller til byferie med kultur, shopping og seværdigheder, så har Danmark den helt rigtige destination.
  Efterårsferie Danmark 349-5005
 • Billigt sommerhus i efterårsferien

  Nyd efterårsferien i Danmark, hvor naturens farver er allersmukkest. Overalt i landet er der rig mulighed for at opleve disse i de store skove, de bakkede landskaber og farvestrålende enge. Og så glæder seværdigheder og attraktioner, hyggelige landsbyer og handelsbyer sig til at få besøg.
  Efterårsferie Danmark billig 130-I55300
Vis alle artikler om Danmark