Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus i Danmark. Du finder nemt det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 2.243 sommerhuse Destinationer under Danmark
luksus sommerhus i danmark til leje_100-V50093-2015-1
Emne nr. 100-V50093-2015-1.

Luksus sommerhus i Danmark til leje – Book her!

Her finder du til hver en tid det største udvalg af luksus sommerhuse i Danmark til leje. Det betyder at du kort tid kan danne dig et overblik over alle mulighederne. Enkelt og sikkert.

Vi udlejer luksus sommerhuse overalt i Danmark. Derfor kan du uden videre finde et passende luksus sommerhus til leje i den del af landet, du helst vil opleve. Se det aktuelle udvalg af luksus sommerhuse til leje her:

VesterhavetNordjyllandØstjyllandSønderjylland - FynLangelandSjællandLollandFalsterBornholm

Der er selvfølgelig en pool i dit luksus sommerhus

Glem alt om frygten for gråvejsdage om sommeren. Glæd jer til at hygge jer i poolens dejlige varme vand, hvis I tager af sted om foråret og efteråret. Kort sagt: Glem alt om vind og vejr. Der venter altid et skønt klima og varmt, indbydende vand i dit luksus sommerhus.

Børnene vil elske poolen over alt andet i sommerhuset. De vil lege, svømme og pjaske I vandet, mens de voksne hygger sig lige ved siden af. I modsætning til svømmehaller og badelande er der overhovedet ingen åbningstider at tage hensyn til. Brug poolen når som helst I ønsker det.

Find et luksus sommerhus til leje i Danmark

luksus sommerhus i danmark til leje pool_100-V50093-2015-1
Emne nr. 100-V50093-2015-1.

Find et luksus sommerhus til leje i Danmark

Weekendophold, miniferie og ”rigtig” ferie

Det er muligt at finde et luksus sommerhus til leje i Danmark fra helt ned til 2 overnatninger. Det betyder at du får den ultimative frihed til at planlægge præcis den form for ophold, du drømmer om.

Der er ingen begrænsninger. Tag på weekendophold eller miniferie. Tag afsted i 1 eller 2 uger. Tag afsted sammen med venner eller familie, eller nyd nogle dage hvor hverken du selv, din bedre halvdel eller børnene har travlt med noget som helst. Et luksus sommerhus handler om afslapning og hygge på første klasse.

Find et luksus sommerhus i Danmark til leje (2 overnatninger) på denne side

Find et luksus sommerhus i Danmark til leje (3 overnatninger) på denne side

Find et luksus sommerhus i Danmark til leje (4 overnatninger) på denne side

Find et luksus sommerhus i Danmark til leje (5 overnatninger) på denne side

Find et luksus sommerhus i Danmark til leje (1 uge) på denne side

Find et luksus sommerhus i Danmark til leje (2 uger) på denne side

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket luksus sommerhus i Danmark til leje du beslutter dig for at booke, vil du være 100% dækket af Felines prisgaranti. Det er kort og godt din garanti for at der ikke er én eneste af de andre udlejningsbureauer, som giver dig en lavere lejepris end os.

Skulle der alligevel ske en smutter i vores priskontrol, refunderer vi hele prisforskellen.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus til leje i Danmark, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte vores kundeafdeling. Ring på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 2.243 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

Vis alle artikler om Danmark