Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus på Falster. Du finder nemt det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 150 sommerhuse Destinationer under Falster
luksus sommerhus falster udlejning_121-82-0552
Emne nr. 121-82-0552.

Luksus sommerhus udlejning på Falster – Book her!

Hos Feline finder du altid det største udvalg af luksus sommerhuse til udlejning på Falster. Det giver dig overblik over alle mulighederne, og gør det nemt at finde det perfekte luksus sommerhus på Falster. Enkelt og sikkert.

Klik på et af linkene for at se luksus sommerhuse i de mest populære områder på Falster:

MarielystVæggerløseIdestrupSortsø Strand

1-2 ugers ferie: Book i god tid

Sommeren og efterårsferien er de tidspunkter på året, hvor efterspørgslen på luksus sommerhuse på Falster er på sit højeste – ikke mindst i Marielyst og Væggerløse.

Vi anbefaler helt klart at du sørger for at få bookingen på plads så længe som det overhovedet er muligt, inden din ferie begynder. På den måde sikrer du at der er flest luksus sommerhuse at vælge imellem. Samtidig vil du have de bedste chancer for at finde det perfekte sommerhus i den eller de uger, hvor du gerne vil til Falster.

Find et luksus sommerhus til udlejning på Falster (1 uge) her

Find et luksus sommerhus til udlejning på Falster (2 uger) her

luksus pool sommerhus_121-29-2282
Et sommerhus med pool er ren luksus, hele året rundt. Emne nr. 121-29-2282.

Find et luksus pool sommerhus på Falster her

sommerhus med aktivitetsrum_090-30682
Ønsker du et luksus sommerhus med aktivitetsrum? Vi hjælper gerne med at give dig et overblik over mulighederne. Send en mail med dine ønsker til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Weekendophold og miniferie

Du kan sagtens arrangere et weekendophold eller en miniferie i et luksus sommerhus på Falster. Der er faktisk en høj grad af frihed og fleksibilitet til at gøre det. Du kan nemlig leje et sommerhus fra helt ned til 2 overnatninger, og derfor kan du skræddersy præcis det ophold, du ønsker dig.

Tag af sted sammen med børnene og din bedre halvdel, eller tag af sted sammen med flere sæt venner eller familiemedlemmer. Der findes luksus sommerhuse i alle størrelser på Falster, så alt kan lade sig gøre.

TIP: Hvis du har mulighed for at vælge mere end 2 overnatninger, anbefaler vi at du gør det. For det første vil du så have en del flere sommerhuse at vælge imellem. Det vil du fordi der er flere sommerhuse som tilbyder 3 eller flere overnatninger, end der er sommerhuse som tilbyder 2 overnatninger.

For det andet koster det i langt de fleste tilfælde kun et lille beløb mere at få en hel overnatning ekstra. Du får altså endnu mere tid til afslapning og hygge uden at det koster ret meget mere.

Find et luksus sommerhus til udlejning på Falster (2 overnatninger) her

Find et luksus sommerhus til udlejning på Falster (3 overnatninger) her

Find et luksus sommerhus til udlejning på Falster (4 overnatninger) her

Prisgaranti og kundeservice

Når du lejer et luksus sommerhus på Falster hos Feline, er du naturligvis dækket af vores prisgaranti. Det betyder at vi lover dig, at der ikke er nogen af vores konkurrenter som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus på Falster til en billigere pris end os.

Skulle der alligevel ske en smutter i vores priskontrol, refunderer vi hele prisforskellen.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus på Falster, er du velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Vælg mellem 150 sommerhuse

Andre artikler om Falster

Vis alle artikler om Falster

Andre artikler